AKTUELNO

Ne smiruju se!

Sanja Grujić bila je naredni takmičar koji je glasao za tri zadrugara koja se najviše prave pametni, a to nisu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam psihijatar da odredim ko je pri čistoj svesti i zdravoj pameti. Ljudi su me ovde nazivali prostitutkom u nedostatku argumenata. Mnogi me nisu dobro upoznali, pa me komentarišu na osnovu fizičkog izgleda. Vodiću se samo ličnim okršajima, Lepi Mića, Mihić i Dalila - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam vrlo inteligentan, da li sam pametan ili ne govore moji postupci u životu. Sa 300e sam otišao u Dubaji i napravio priču. Opet me ne slušate i pokazujete kakvi ste. Normalno je da svi grešimo, ali malo nas je pametnih ovde, ipak je ovo zatvoren prostor. Mnogo ima provokatora ima ovde a većina je glupa, moram nemušti jezik da koristim jer drugi ne znate. Dalila je prva koja nije da se pravi pametna, nego zaista nije pametna u nekim trenucima, ne može jer kada se emocije uključe pamet nije vidljiva. Naveo bih i Mensura, neću reći da je glup ko ku*ac, ali pokušava da bude pametan, a nema vokabular da iskaže sve što misli. Mnogi bi ovde to rekli a ne smeju - govorio je Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima ovde glupljih ljudi, ali po nekim postupcima ispadoše Car, Dalila i Dejan. Ima glupavih, ali su bezazlene gluposti u pitanju. A ovi su potpuno degradirali sebe. Kada ih slušaš, misliš da njima nikakva glupost ne može da se desi, evo Car kada govori misliš da je najpametniji a ide ovde izgreban. Dalila govornik a evo je u depresiji, Dejan prepametan a pliva u jezeru. Nisu ono što pričaju već sasvim drugačije - naveo je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da mnogi nisu odgovorili na temu, ovi što su mene naveli, moram im reći, nikada se nisam pravio pametan. Imam loše postupke, ali nikad nisam ni govorio da su pametni. Rekao bih Matoroj, izvini što sam juče sve ono rekao, nisam želeo da te iznerviram. Kada si me pitala da li sam zadovoljan pevanjem, rekao sam da jesam ali da je to samo pedeset posto moje energije. Zbog ove situacije sam pogubljen, nemam energije ni u kući - govorio je Gruja.
Treba da mu se pruži podrška, a ne da mu se čeka svaka greška i da mu se ke*a za to pevanje na reprizi - dodao je Miki.
Mogao sam zaista mnogo bolje. Matora, ja tebe smatram jednom od tri najbolje osobe u kući i to se kod mene ne menja. Irma se za mene previše pravi pametna, konstantno se meša u sve, potencira svoju pamet... Druga osoba je Dino, koji se vodi tuđim mišljenjima, nema svoje... Ne znam zašto je mene naveo, mislim da je promašio temu, ali je to verovatno miškljenje drugih - nastavio je Gruja.
Ti si sam sebe ukanalio ne vidim šta sam ja tu kriv. Mislim da ovo samo govoriš da bi mi vratio- pravdao se Dino.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga