AKTUELNO

Šok za sve!

U toku je emisija "Izbor potrčka". Voditelj je podigao Jovanu Tomić Matoru kako bi prokomentarisala Dalilino visoko prvo mesto na listi za osobu koja je spremna da preuzme rizik.

Čak i da mi je to lažno i da se uzmeš na kraju sa Dejanom...Ona je svesna, vidi, priča, ali je đavo iskušava. Treba biti svoj, ali ja sam prolazila sve faze sa njom, a sada je faza kada može sama sebi da pomogne. Ja Dalilu ne razumem, da li voli Dejana, da li ljubomoriše iz sujete i kompleksa? Vraćam pre nego što se smuvala sa Carem, pa mi je šaputala sve. Ja bih volela da sve zaboravi, izbriše. Ja da sam imala ovako nekoga kao Dina, Mateju... Njena život, njena stvar - rekla je Matora.
Da li je bitnije šta misli narod? - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni znaju, bez obzira na sve, da oni nemaju tu sreće. Ona je meni i Anđelu rekla da voli Dejana. Sada ispada iz te njene priče, kako možeš nekoga da voliš i da žališ, a to uradiš? Nekako, nemam poverenja u to što priča. Da bre, rekla je da je njena emocija na nuli. Milane, zamisli da neko u rijalitiju dobija takvu podršu od prijatelja i porodice, a ima toliko lepih stvari? Nije za žaljenje ni on ni ona. Ja debela gu***a masna, da sam tako odugovlačila, ne bih ništa uradila. Ona je meni rekla preko stola, pričali smo da će ovako da se okrene, da će da bude monstrum. Ne osećam u ovom trenutku empatiju, iako sam joj prijatelj - rekla je Matora.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga