AKTUELNO

Šok!

Voditelj Milan Milošević je na konto video snimka na kom Stanislav Krofak hvali svoj život sa Mionom Jovanović, dao reč Miljani Kulić, kako bi dala svoj komentar.

Opasan je, namazan, odlično zna šta i kada priča, odlično on zna da će izaći klip. Došao je po svoju Mionu ovde, inatdžija je, iskoristio je Maju da bi terao inat svojoj Mioni. Toliko je sebičan, narcisoidan da nema dalje. Od Maje je napravio malog miša, Maja više nije rijaliti igrač, totalno se ugasila pored njega. Ako Maja želi da bude predmet sprdnje i nečiji inat, okej, kako on svira, tako ona igra. Sve što on izgovara, ona mu povlađuje, on je sebe stavio na prvo mesto, a Maju ko je*e. Oni nemaju kompromis u vezi - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada si rekao, rekao si da na tebe ne može da utiče na tebe, totalno je sada sve izmenjeno - dodao je Đedović.
Ako ćemo tako, što nisi poslušao savet ćerke da ne ulaziš u vezu sa Majom Marinković?! On nije mogao da se suzdrži, rekla sam mu kakva sam ja, šta nosim iz rijalitija, težinu svega toga, on je rekao: "Nema veze", bilo je samo bitno da se desi šta se desilo - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Tipovao je Maju, kada je bio postavljen sa Mionom za potrčka, on ulazi kod Maje u krevet - rekla je Miljana.
On je meni odao utisak osobe da ne može ni ruska vojska da ga pokoleba, da je siguran u ono što radi. Posle toga se sve promenilo i više ništa nije tako. Kada je rekao: "Došao sam da mi se Ša izvini", to može da bude jedan od razloga, a ne glavni. Situacija u kojoj je meni Maja rekla, kada sam ja rekao da su Miona i Ša imali se**ualne odnose, to je nešto u šta me neće razuveriti, ona mi je rekla: "Je l' si mu facu video, pobeleo je" - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja stojim iza toga zbog čega sam ja došao, sve što sam rekao, tako jeste. Ja sam samo objašnjavao kakav je život bio, možete da mislite šta hoćete, ja sam se pogrešno izrazio - rekao je Krofak.
Ako se sete gledaoci onoga što sam pričao po njegovom ulasku, svi su mi se smejali, kada sam rekao za limitiranje i da gleda samo sebe u odnosu i da je limitirana osoba - rekao je Ša.
Evo ja pitam, šta bi bilo da sam ja s Đedovićem komentarisala odnos sa Filipom - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bi ga zanimalo, boleo bi ga ku**c - dobacio je Ivan.
Indiretkna poruka, već zamišljam da je napolju rekao: "Idem tamo da je povratim". Sada sklapam, zašto je bio ponosan što nije imala se*s, nadao se da će u njihovim najgorim momentima da se desi nešto. Sada je siguran da ne može Mionu da vrati, a sada je glavno pitanje zbog čega je iskoristio Maju?! - rekao je Marinković.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.