AKTUELNO

Ipak tvrdi da je na njihov odnos stavljena tačka!

Zadrugari su redom komentarisali odnos Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića, koji su na korak do pomirenja:

Mislim da ste vas dvoje blizu pomirenja, mislim da je priča između Ane i Mensura gotova. Mensur se brine sad kako Milica priča, vidi da sluša. Mensur nikada Milicu nije oterao od sebe - govorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

On je pokrenuo razgovor u wc-u, ne znam kad je to bilo, da li za srpsku Novu godinu - rekla je Ana.
Nije tačno, ja sam rekao Aleks kako su me mnogi prodali i onda se nadovezala Ana na priču, to je to - objasnio je Mensur, a Milica je zaplakala i otišla u pušionicu.
Rekla sam da mi je žao što se taj odnos tako završila, ali sam čula da je on sutradan nekome rekao da je sve bila igra. Ohladila sam se od njega skroz, on verovatno tako ne misli - priznala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije tačno, ja sam samo poručio mojima da neke stvari ne shvataju preozbiljno, neizbežno je sve što mi se desi - pojasnio je Mensur.
Kad gledam sad Milicu i Mensura, mnogo su bolji, ali ne znamo da li ona sad to radi namerno, kako bi se njemu dodvorila - prokomentarisao je Karić.
Milica je mogla mnogo toga da radi, dok sam ja švrljao. Više mi je ona pokazala, nego neki ovi odnosi. Ako Milica nije za mene, onda nije nijedna. Struktura devojaka u ovom rijalitiju je slična jedna drugoj - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga