AKTUELNO

Sledio svoj primer?!

Naredno pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Zoli.

Zašto si trovao Marka protiv Aleks? Zar je Viki bolja, psovala ga je, tukla, nazivala seljačinom. Ti koji si dobio batine od Miljane više odobravaš tu vezu...

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam nikoga trovao, samo sam rekao da ne doživljava svađe sa Aleks, jer je nemoguće da ona posle tri dana tako drami, što se ispostavilo da je tačno. Nisam trovao, nego sam hteo da dam do znanja da ne treba da se vezuje i da je shvata ozbiljno. Što se tiče odnosa sa Viki, smatram da su njegovi bili u pravu da mu ne treba odnos onakav i slažem se oko toga, ali smatram da je za njega kao mog prijatelja bolje da bude sa osobom koju voli, ako će pokušaju da promene stvari. Bolje da se posvete maksimalno. Koliko god da je taj odnos bio loš, od srca je i mnogo iskreniji, nego ovo sa Aleks. Nadam se da me razumete. Šta da mu kažem kad mi kaže da ga na Viktoriji radi i skočni zglob. Ja mogu da mu kažem da beži, ali on će po svome - rekao je Zola.
Da li to ima veze sa tim što si muvao Aleks pre dve sezone? - pitao je Milan.
Ne, mi smo u okej odnosima. Čak smo se sreli u etno-selu. Ona ima druge osobe tu, Cara, Janjuša. Posle žučne rasprave sa Janjušem, dođe kod Cara da plače. Šta treba da savetujem Marka da bude sa njom? - odgovorio je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Upoznao sam Zolu, znam da Zola meni želi najbolje. Tu su Čolak i Car isto, osobe koje mi žele dobro. Barem mi neće nauditi, ne žele to. Za Aleksandru mi je rekao ono što bih i ja sam sebi. Znam da mi je Zola brat. Ne mora meni otac da kaže da se skloni od Viki, ja to znam. Videćemo da li će biti bolji odnos, ja znam da će se odnos preokrenuti za 360 stepeni. Sve mi je jasno, ali ja ne mogu protiv svojih emocija. Spavam pored druge, nokat mi se nakostreši, sa Viki idem do paba, napalim se. Šta ću kad mi srce drugačije radi na nju? Ja sam sam sebi počeo da budem smešan. Nemam više pravo da izlažem na ovu temu, nek me ljudi pljuju, imaju pravo. Zaljubio sam se, šta da radim - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.