AKTUELNO

Ana Vašington je primer nesvakidašnje situacije, jer je u 36. godini postala baka.

Oduvek je znala da će biti mlada baka, jer je svog prvog sina rodila kada joj je bilo samo 16 godina.

Interesantno je to što je Ana postala baka u godinama kada je i sama planirala da ima još dece, međutim briga o unuku joj je prekinula želju da postane majka po deveti put.

Ana i Traner su godinama zajedno u srećnom braku i imaju osmoro dece. Imaju dva sina, dve ćerke i Traner ima četvoro dece iz prvog braka, što znači da oni zajedno brinu o osmoro dece.


"Život bake u 37. godini je predivno iskustvo", rekla je Ana, prenosi The Sun.

"Imam energije da budem sa svojim unukom i on me „tera“ da želim da brinem o svom zdravlju kako bih bila u njegovom životu što duže. Kada sam napolju, mnogi komentarišu ’Tvoj sin je tako sladak’. Umesto da im objasnim da sam mu ja baka, samo se zahvalim".


"Brinem se o svom unuku tokom celog dana, tako da nemam vremena za izlaske ili za bilo šta drugo. Takođe vodim svoju firmu, imam četvoro svoje dece i četvoro iz suprugovog prvog braka, tako da je to jedan naporan život. Saznanje da ću postati baka je bilo „ludo“, jer sam još uvek želela da rađam svoju decu. Briga o unuku je kao da imam još jedno dete, samo bez dojenja. Suprug i ja smo odlučili da sve vreme brinemo o unuku, kako bismo olakšali život našoj ćerki", govori Ana.

Na društvenim mrežama je svakodnevno aktivna i objavljuje prizore iz kozmetičkog salona koji vodi, ali najčešće objavljuje fotke i snimke sa porodicom.

Ana tvrdi da je izuzetno srećna žena.

"Srećni smo što brinemo o unuku kako bi on imao najbolje moguće okruženje. Moja deca koja su kod kuće pomažu u brizi o unuku, tako da ima najviše pažnje, pa bi mogao da postane razmažen", zaključuje Ana.

Autor: Dubravka Bošković