AKTUELNO

Njen karakter ne odgovara svima.

U toku je porodičan sastanak, a zadrugari govore na temu međuljudskih odnosa. Upravo je Rialda Karahasanović ustala da izlaže, a ona je progovorila o njenom karakteru, pa se uporedila sa Jovanom Ljubisavljević.

Marko je dobro rekao u subotu, a to je da ja kada ustajemmi branim ljude, ja slušam šta mi ti ljudi govore. Ja ne pravim neki scenario, nego verujem u to šta mi kažu. Stefan je ustao i rekao da sam opsovala Kenana, pa sam ja počela da sklapam kockice kako moja i njegova rasprava izgleda sa strane. Znam da on ima i mišljenje i stav. Moja direktnost i prenapadnost kako izgledaju sa strane, možda treba da se iskuliram, ali u trenutku puknem. Tebi je Jovana mnogo loše, ali način na koji te Stefan brani... Ja ne mogu da promenim Kenana - pričala je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Žao mi je što ne ustane on i kaže. To ne znači da ja radim dobro nama - rekao je Stefan.
Ja ne kukam ni na šta, jer sam rekla da želim da radim na svom odnosu. Jezičara sam, ali takva sam, i kapiram da ispadam svakakva. Krivo mi je što on neko ko me najbolje poznaje, a ja sam dala sto posto sebe, i taj ko gleda sa druge strane, ne zna kako pristupam, govorim... - nastavila je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja isto tako ne mogu da ćutim. Ako gutam, onda krenem da plačem. Vas dvoje nemate teret da vam stigne pitanje zašto si ti njemu nešto rekla - rekla je Jovana.
Ja smatram da se sve dešava sa razlogom. Sve pada na moja leđa, ja sam došla da pokažem kakav sam čovek, jer ceo život imam isti problem. Ja sam veze završavala, zato što je nečliji drug tamo bio ljut na mene. Kenan je pametan, ja sam drugačija. Od njega niko ne zna kako ima mišljenje o vama - dodala je Rialda.
Ona ispizdi, pa prođe neko vreme...Mora kalkulacija sa njom, znam koliko joj je teško. Ja se ovde devet meseci borim sa njom, da pokažem da je to normalno drugarstvo. Za sada je sa moje strane to pravo prijateljstvo. Uvek sam je kritikovala - pričala je Sandra.
Pokazala sam koliko sam lojalna u prijateljstvu, ne želim da te budalaštine slušan, da nekom nešto određujem. Hoću da se posvetim sebi i da stavim prst na čelo povodom nekih stvari - zaključila je Rialda.
Ja priznajem da sam, od celokupnog društva, najviše kriva za sve, jer samo u mene gledaš. Od dana jedan smo ti i ja zajedno, od budžeta, do svađe, ljubavi... Ja smatram da mi nemamo problem, ali pričale smo o tome kako funkcionišemo - rekla je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne smatram da si ti zlonamerna osoba, znam koliko si lojalan prijatelj, i drago mi je što ebe imam kao prijatelja. Ja sam sa Kenanom pričala, rekla sam mu šta mislim, a nikako da ti kažem neke stvari. Hvala ti, ne želim da te opterećujem nekim stvarima - rekla je Mina.

Detaljnije i nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga