AKTUELNO

Ne posustaje od svog stava.

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a naredni video koji je prikazivao Maju Marinković u rehabilitaciji koja priča Sanji Stanković o ljubomori.

To je bolest, ona je ljubomorna na moje najbliže. Tako se ponaša uvek. Ako ne izlečiš tvoju patološku ljubomoru, nikad nećeš vezu imati normalnu. Bog me je kaznio - rekao je Janjuš.
Ja sam realna, nisam folirant kao neki ovde. Takva sam -rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma boli me ku*ac za nju! Volim ja nekog, to nije problem, ovo je nešto drugo - nastavio je Janjuš.
Moja mama jeste ljubomorna, tata je bio njen prvi dečko. Ona je posvećena bila, a tata je voleo da švrlja, bio je ženskaroš. Najbolji otac na svetu, ali imao je tu crtu. Nisu se oni tukli, nije bilo scena, ali imali su svađe. Na mene Taki nikad nije ton povisio, da jeste, možda ja ne bih bila ovakva. Imam dušu na Takija - pričala je Maja.
Ceo život joj popuštao. Razumem ja to, ali ima meru. Ja ne znam odakle devojci više suza. Ljubim se ovde više od svih - pričao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesam, sve sam povukla na mamu. To nije opravdanje za moje postupke. Volela bih da se on ponaša bolje, da bude pažljiviji - rekla je Maja.
Odlepio sam više, šta treba da se ponašam! Da guram prste u usta ceo dan! Ne zanima me pažnja! - vikao je Janjuš.
Tašta ga je gotivila u početku. Moja mama savremena žena. Nije pravila scene, ali je patološki ljubomorna bila. Bile su rasprave sa Takijem - nastavila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga