AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija ,,Izbor potrčka", a voditelj Milan Milošević prokomentarisao je sa zadrugarima njihov izbor za najbezdušniju osobu.

Majo, da li si očekivala da od Maje istine dođeš do najbezdušnije? Što si sebi dozvolila? - upitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Da kažem, jeste bila ljubav, ali bilo je više ljubav sa moje strane. Ja njega jesam volela kao Boga i stojim iza toga - pravdala se Maja.
Majo, ti sa Draganom pričaš u šiframa sve vreme o Janjušu, i za duks i sve? Majo, niko ne može da zaboravi suze i njegov odlazak na Rajsko ostrvo - ubacio se voditelj.
Ne pričamo u šiframa. Mene više ovo ne interesuje, niti ga komentarišem, šta treba, da molim ovde, da izađem kao bolesnica, da molim da me neko prizna, da se ponašam kao neka psihopata. Ne možete vi meni da određujete sa kime ću ja da budem. Da li se vi sećate mojih suza? Zato ja ne želim da budem najnesrećnija po ceo dan, šta je sada problem kada sam se sklonila? Ne mogu da kažem da je srećna, ali mi je lepo, ne mislim na Janjuša. Ali ne mogu da kažem da sam srećna, zbog pritiska. Lepo mi je sa Čorbom, on je prema meni dobar, meni je bilo lakše da prekinem ovako ovaj odnos. Ja se od Janjuša i dalje ne bi sklonila, i dalje bi imali takav odnos, mi smo preživeli svašta! Ne mogu da poštujem nekoga ko mene nije poštovao, psovao mi je oca, imali smo odnose, a nije me poštovao. On ima odnose sa mnom, a ustane i viče da voli svoju ženu - tvrdila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

On je rekao da te je voleo najviše od svih - ubacila se Marija Kulić.
Ali je rekao da ne može da bude nikada sa mnom, ali ne zbog ponašanja, ja njega neću više da komentarišem - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga