AKTUELNO

Na početku burno!

Kao što je već opšte poznato, ponedeljak veče je vreme za "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". Ivana Šašić je prošle noći bila izglasana da zauvek napusti velelepno imanje u Šimanovcima, a ona je za ovonedeljnog vođu imenovala Marka Đedovića. On je u toku današnjeg dana podelio nedeljne budžete ukućanima, a voditelj Milan Miloševoć je pre samog pretresa, kao što je već uobičajeno, sa zadrugarima prokomentarisao Markovu odluku i raspodelu. 

Marko je danas podelio budžete, bezveze je da vas bilo šta pitam, pošto ništa niste smeli da kažete. Vi ste ćutali, neki su pokušali kao nešto da kažu. Taj deo ćemo da preskočimo, tako da niko nije ni javaio da će večeras bilo šta reći. Ispalo je da se plašite čoveka. On je i danas želeo da mu kažete šta imate - komentarisao je voditelj Milan.
Ja sam očekivao više ove sezone, ova je dosadna. Ja sam prošle sezone sa svima ulazio u sukobe. Ne znam, d ali ja to kažem na neki način koji je ljudima pitak, ali za razliku od prošle sezone, ja sam sebi dosadan. Možda dvoje ili troje ljude sme da mi kaže šta ima. Ona svađa sa misicom je možda ličila malo. Ali, krenuće sve od februara kako treba da bude - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Vratićemo se na izbor najbezdušnije osobe. Čuj, osoba koja pije, puši, pa leži na krevetu. Takve gadosti ste ovde uradili, a vi ništa rekli. Maja Marković je najbezdušnija osoba, za sve sezone, Maja Marinković, ali i Anđelo Ranković koji ne zna šta radi više. Maja prva neka ustane - rekao je voditelj Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sama sebe navela, i ja realno gledam stvari. Sigurna sam da sve to tako izgleda. Ja sam to milion puta rekla. Meni su te neke stvari za doktore, katastrofa - rekla je Maja Marković.
Ermina je ovde ušla među poslendjima, šta si ti to videla? - glasilo je pitanje voditelja.
Ja sam sve to saznala, iščačkala - počela je Ermina.
Alenova majka se druži sa Lili sada - dodao je voditelj Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Poenta je da se ne stiče dojam da je Maja iskrena. Ona deluje da je hladnokrvna i ostalo. To su neki komentari, ne pokazuje emociju, gas, strast. Ne pokazuje ništa. Ona kada ustane, nema ničega - rekla je Ermina.
Danas si se prvi put obratila detetu - prokomentarisao je voditelj Milan.
Ja sam takva, i sve sama radim, ja sam se obraćala nekoliko puta, ali eto, danas je tako bilo - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Postala si najomraženija osoba jer ne umeš ništa da pokažeš - dodala je Ermina.
Ja imam grižnju savesti, i zbog svega što se desilo, ja se osećam loš. Nema nazad, sada ima samo napored. Ja sam sa Alenom srećna, i nosimo se sa tim. Ja ne bi bila sa njim da to nije tako, ne bih lagala - objasnila je Maja.
Kristijan je rekao da ti je Alen uterao strah u kosti - dodao je voditelj.
Ne, to nije istina! Meni je glupo da plačem pred svima, ja se sklanjam, i zato ljudi misle da sam ja hladna. Mi pričamo ispod pokrivača. Danas sam mu rekla da ja mislim da ja njega mračim - rekla je Maja.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga