AKTUELNO

Zanimljivo!

Nakon Ivane Šopić, svoje mišljenje na "Nominacijama" o Dragani Mitar i Banetu Čolaku izneo je Nikola Orozović.

Poslaću Baneta, jer je ispao dvoličan prema meni, Dragana je kul - rekao je kratko Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče svima. Što se tiče nominacije, počeću od Dragane, imamo super odnos od kad sam došla, drug je do srži, priča o svojim problemima, kvalitetna je osoba, ne bih komentarisala odnos sa Edom. Smatram da su tu isti. Ali smatram da je kvalitetna osoba i smatram da ti ovo ne treba - krenula je Ermina, pa progovorila o bivšem dečku:
Šta da kažem, ne mogu da se naljutim na njega, šta god da mi uradi. Posvađamo se kao mačka i miš, mirimo, i tako u krug. Kako sam ga pošišala, srce moje. Šta da kažem, nije loš, nije pokvaren, ne znam što radi neke stvari. Šta da kažem... Neću nikako moći njega da pošaljem, šaljem Draganu - dodala je Pašovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja šaljem Baneta - rekao je kratko Janjuš, a onda je ustao Gagi Đogani:
Dobro veče, Bane i ja smo počeli da radimo pre "Zadruge 1" u Makedoniji, tad sam ga upoznao. Pomogao mi je dosta u trojci da se prilagodim rijalitiju. E, onda kad je ušao u vezu sa devojkom... Ne dopada mi se kada je u vezi, zaboravi na prijatelje, tad smo svi ljuti na njega. Kad dođe do raskida, onda došao novi Bane, taj stari koga ja volim. Volim ga uz kafu, kada popijemo jutarnju kafu. Nikad nije negativan, uvek je vidno raspoložen. Ima dosta dobrih vrlina, ali je namazanko. Ja mu to ne zameram, mogu da kažem da je dobar, ne mogu na njega da se naljutim. Družićemo se napolju i angažovaću ga kao di-džeja, dobar je on di-džej. Sad mogu da kažem i da je prijatelj, pre je bio poznanik. Dragana i ja smo dobri, tu smo i od kad je u svađi sa Edom, razmenimo koju rečenicu. Moram jednu stvar da kažem za Draganu, neću ulaziti u vezu njenu, ja se stvarno trudim, ali ne mogu da pohvatam to. Kazaću jednu rečenicu, Edo i ti mi se mentalno ne uklapate, dva sveta ste. Rekao sam sve tom jednom rečenicom. Dragana mi se dopada, lepa je devojka fizički - pričao je Gagi.
Zbog toga ti i ne idemo, šalim se - ubacio se Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da pričam, prekidate me. Ali Dragana donosi brze odluke, moj je savet da razmisliš i izbrojiš do 10 pre nego što uradiš nešto. Šaljem tebe - rekao je Gagi.

Detaljnije o ovome u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

'