AKTUELNO

Očekuje vas još jedno uzbudljivo veče na TV Pink.

Večeras vas na TV Pink očekuje još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Zadruga - narod pita". Novinar i voditelj Darko Tanasijević će ugostiti blogerku Lunu Đogani, drugoplasiranu učesnicu rijalitija "Zadruga" čija ljubavna priča koja se izrodila u Beloj kući svakako nije nikoga ostavila ravnodušnim.

Foto: Printscreen Youtube

S obzirom na glasine da su Luna i Sloba Radanović i dalje u kontaktu, kao i na njeno priznanje da je ona posetila njegovu majku Draginju u Zrenjaninu, blogerka će večeras otvoreno sa voditeljem pričati o svemu ovome.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Još mnogo uzbudljivih tema vas očekuje. Kako napreduje njena modna linija, kakvi su joj planovi za budućnost, da li je našla osobu kojoj će pokloniti svoje srce i šta je to što se promenilo u njenom životu nakon završetka rijalitija - samo su neke od tema za razgovor sa Lunom.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: KOLIKO JE DIVNO TO ŠTO SU IMALI: Zorana JAVNO prokomentarisala šta misli o ljubavi Lune i Slobe! (VIDEO)

Kako biste dobili sve informacije iz prve ruke, ne propustite da večeras budete uz kanal TV Pink odmah posle serije ''Za mog sina'', a sve što ste propustili možete pročitati na najbržem portalu u Srbiji, Pink.rs.

D. B.

#Darko Tanasijević

#Luna Đogani

'