AKTUELNO

Radonić mu nije ostao dužan.

Voditelj Milan Milošević je u večerašnjem "Pretresu" pokrenuo još jednu zanimljivu temu, odnos Nikole Orozovića i Branislava Radonića Brendona.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da sam sve objasnio na "Igri istine", preselio se ovde da provocira, neprestano priča o meni - rekao je Nikola.
Postao je moja rekreativna zabava ovde u Zadruzi. Ja isključivo delujem zbog njegovog bezobrazluka. Ja njega tretiram kao odbeglog robota. Danas se sakrio od mene iza Drveta mudrosti i ja sam ga tamo pronašao. On se protvori u dečaka koji manipuliše - rekao je Radonić.
On uvek dobacuje kad je odgovaram, provalio je foru da preko mene ima kadar, on je kadropaćenik i samo o tome priča. To da se njemu sviđa moja guza to neću da komentarišem. Opterećen je sa mnom, čak je i Maji postalo neprijatno. Mislim da je ovo bolesno i psihopatski, ovo u životu nisam doživeo - dodao je Oroz.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je njega žao, imam zaštitničku crtu od početka prema njemu. On se pokunji kao mali zeka, ali ja ne mogu da mu pomognem. On uživa u kadru i statira, a ne izvaljuje da sam mu ja dao najveći kadar ovde za sve vreme njegovog boravka u Zadruzi. Njegove reakcije su za Diznijevu produkciju, on je Diznijev junak - rekao je Brendon.
Orozoviću što si se razočarao u Janjuša - pitao je Milan.
Nisam se razočarao u njega, družimo se 5, 6 meseci, delimo hranu, prostor, novac. Nekad dođemo do nekih sitnih problema. Rekao sam da mu neću ove nedelje pozajmiti novac jer sam prošle nedelje sam mu dao novac da mi vrati za žurku, on je to prokockao. To su gluposti, ništa strašno. Kad sam želeo da budemo zajedno u budžetu, on je gledao da bude više sa drugim ljudima, tako da me to isto nekad bocne - dodao je Oroz.

Foto: TV Pink Printscreen

On voli pare, ali ispada smešan u ovim obrazloženjima. Hteo je da se izvadi, ali je bilo smešno. Jeste škrt - dodao je Janjuš.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'