AKTUELNO

Nije joj ostao dužan.

Na samam kraju komentarisanja podele budžeta, svoj komentar je dala i Nina Babić, bivša devojka ovonedeljnog vođe Mlađe Jovanovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam slobodna, ali bez obzira šta se desilo danas, to ne utiče na lepotu. Ja sam danas imala osećaj da će mi dati veliki budžet i ja bih njemu dala, ne bi razmišljala uopšte. Smatram da je to trebalo da uradi. Nije mi se svidelo obrazloženje da se častim za rođendan, jer je on trebalo da uzme veliki budžet pa on to da uradi. Jedino Matora i Filip mogu u toj podeli da budu ispred mene. Nije pogrešio u vezi Luke, on je ušao pre 20 dana. Donekle sam pogodila kome će da da srednji, kome mali. Iva nije jasno, buniš se za poštovanje, a mislim da su te najviše poštovali zbog Stefana, a ti se nisi bunila. Nisi tako bila rečita kao sad sa Filipom. Mioni je dao veliki budžet da bi mene isprovocirao. Ovih četvoro su mu preči nego Miona - navela je Nina.
Koji bi dala Orozoviću? - upitao je Mlađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Srednji, samo zbog poštovanja prema Kendiju. Mali bih mu dala zbog sebe, ali zbog Kendija bih dala srednji. Tara mi je dala mali, to bih joj vratila. Pre je Baneta trebalo da ispoštuje nego Ivanu Krunić, trebalo je i Erminu i Miću da ispoštuje, Mića uvek izađe u susret. Sa Zoricom mu ovo ne treba, to su čiste provokacije, iznervira se i to mu izleti - navela je Babićeva.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'