AKTUELNO

Netrpeljivost ne jenjava!

Nakon izjave da Nenad Sinđelić Gastoz želi njenoj ćerki Luni Đogani više dobra od dečka Marka Miljkovića, Anabela Atijas je u emisiji "Pretres nedelje" priznala da je namerno želela da povredi svoju ćerku.

Foto: TV Pink Printscreen

Reći ću ti samo da sam bila previše iskrena u ovoj "Zadruzi", da je moja ćerka izabrala svoju ljubav, u odnosu na mene zbog te moje iskrenosti. Malopre mi je jedna Markova rečenica zasmentala: "Anabela će morati da prihvati da Luna mene voli". Valjda treba da kaže da on nju voli. U svoj toj mojoj ljutni i besu želela sam da povredim Lunu da vidi kako izgleda kada te neko izda, kao što je ona mene - objasnila je Anabela.
Pesnicom u glavu. Važi, harambaša, važi. Teraj silu na nacionalnoj televiziji. Te tvoje manipulacije na drugom mestu - dobacivao je Marko.

Anabela se osvrnula na nasilno ponašanje Miljkovića, koji je u prethodnoj sezoni priznao Luni na krevetu da je bio nasilan prema bivšoj devojci.

Ja znam i koju devojku, igrom slučaja sam razmenila par rečenica. Ja imam pravo da se plašim sa svoju ćerku - objasnila je Anabela.
Da, Milane, ja sam to uradio, loše je što sam ja to uradio, kajem se, to je bilo davno - priznao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

<
'