AKTUELNO

Netrpeljivost ne jenjava!

"Zašto se vi uzbuđujete, pustite Anabelu i Gagija da rešavaju svoje probleme?" - glasilo je pitanje gledalaca namenjeno Luni Đogani i Marku Miljkoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam htela, ako je već ušla ovde da se bori za sebe, ja podržavam. Ali ovo ne vodi nikuda, ili će neko da izgubi glavu, ili će neko da strada. Najveća greška je bila kada sam ja bila u rijalitiju, on (Gagi) je davao svakakve glupave intervjue. Ja ne mogu da ih mirim, jer je to nemoguće, oni su se razveli pre 10 godina, ovako uvek razgovaraju. Ona nije za Markovu i moju vezu, ali ja Marka volim i ona to mora da prihvati - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mnogo loše, ja sam poludela, čak Luna nije napolju ni htela da mi pomogne, teško je imati ludu majku - govorila je Anabela.
Ona (Anabela) može da nastavi da igra svoju igru, ja ću svoju. Pomahnitala Bukva mene ne može da isprovocira, mogu samo da je stavim u rang Miljane Kulić - rekao je Miljković.
Što se tiče Marka, ja sam ga zamolila da se tako ne ponaša prema mojoj mami, rekla sam mojoj mami da se ne spominje porodica, jer znam koliko je vezan za mamu. Marko je meni ovde jedini izduvni ventil - objasnila je Luna.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'