AKTUELNO

Haos!

Voditelj Milan Milošević je i ove srede ušao u "Zadrugu", kako bi zadrugarima čitao pitanja vernog milionskog auditorijuma, koji svakodnevno prati dešavanja na velelepnom imanju u Šimanovcima. Jedno od pitanja stiglo je i za Marka Miljkovića, a bilo je vezano za sukob sa Anabelom Atijas, kada je on poleteo ka njoj jer je mislio da će da napadne Lunu Đogani. Gledaoc je zamerio Marku što je krenuo ka Anabeli, koja tvrdi da je želela da zagrli Lunu, a ne da je napadne.

Meni je priča za teletabise da je krenula da je zagrli. Poziv na agresiju je kada ti se neko unosi u facu. To je to. Ja sam video napad na ćerku, a ne pokušaj zagrljaja. Tako da, izvinite, gledaoče, vi ste teletabis - odgovorio je Marko, a odmah je reagovao Lepi Mića:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu da shvatim da je Gagi isključivi krivac za razvod braka, izgubio starateljstvo i ovde napada ovu ženu. Oni (Marko i Gagi) sinhronizovano napadaju majku - govorio je Mića.
Ti ne poznaješ Anabelu, poznaješ je 20 dana, ja ceo život. Luna zna šta je htela njena mama da uradi. Ova žena je zlo. Znam šta je htela - urlao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna je jedino govorila da se plaši Gagija i da ima traume od njega - prokomentarisao je Milan.
Ja nikada nisam na decu podigao glas, a kamoli ih udario. Znam kakve namer ima Anabela.
Da li si ti normalan, ološu raspali? - razgnevio se Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi u Zemunu takve zovemo "J*buljo". Anabel! J*buljo! - dobicivao je Gagi Đedoviću, pa nastavio o Anabeli: Ona je tukla Lunu i pre "Zadruge". Ja nisam udario dete. I mene si tukla. Ti si mene tukla u braku i kopala si mi oči - govorio je Đogani.
Ako Luna kaže da sam je tukla, neka ide na njenu dušu. Jednom sam je kad je htela da uđe opet u "Zadrugu" počupala. Da sam htela mogla sam da je udarim. Ti si udaren u glavu. Dete ti se zaljubilo u istog čoveka kao što si ti - poručila je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Došla si ovde da zaradiš novac - dobacio je Gagi.
A zašta si ti došao? Sram te bilo - dobacili su Đoganiju zadrugari.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u nastavku teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

<
'