AKTUELNO

Pešićeva je bila razlog Luninog nerviranja i jedan od razloga zbog kog je ušla u Zadrugu 3, a sada je postala jedan od boljih prijatelja sa njenom mamom.

U dnevnom izdanju emisije ,,Gledanje snimaka" zadrugari su imali priliku da vide u prvom video-materijalu razgovor Anabele Atijas i Jelene Pešić koje su vodile nakon prethodne žurke.

Naime, Anabela se ispovedala Jeleni o njenom životu sa bivšim suprugom Gagijem Đoganijem i o odnosu sa Lunom Đogani. Nakon odgledanog klipa glavni akteri imali su priliku da prokomenatrišu.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričale smo, ona me je pitala, ja sam bila u krevetu, ona je došla i počele smo da pričamo spontano, ja se sad ne sećam kako je počelo - izjavila je Anabela, a onda se nadovezala Jelena.
Ona je otvorena za razgovor, pričale smo o svemu, o Vesni, Đoletu, njenom životu, mom životu... Milane, ja nisam imala loše mišljenje o Anabeli, kad je bio onaj konflikt sa Mimom, Anabela je nju smirivala, ja sam rekla da sada može da shvati kada sam ja govorila ono kada je bila agresivna, ne volim da je vidim takvu. Kapiram da je tu bio i adrenalin i htela je sve da iskali i kaže, ali nisam imala loše mišljenje o njoj. Nego o tome kako se oseća Luna, zbog stvari koje su radili ovde.. O braku i to sa Gagijem, to što se dešavalo ne opravdavam nikako - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je sve iznenadilo, budući da je Jelena bila dobra drugarica sa Gagijem, a onda je i on ustao da prokomentariše.

Nemam nikakav komentar, nisam ni slušala, ni gledala - rekla je Luna.
Ona je ovde rekla samo mišljenje, Anabela je imala potrebu da ispriča svoj život, da bi Jelena možda promenila mišljenje. Ona koga poznaje 5 dana ispriča ceo život, to je klasika. To je ispričala i Zorici, sama priča, sama odgovara. Voleo bih da zaobiđe moje ljude - tvrdio je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Reče Gagi... Pa Gagi je na Fejsbuku napisao celu priču. Ovo je tako podmuklo - dobacila je Anabela.

Ermina Pašović pobunila se protiv Marka Đedovića, jer je on tvrdio da joj je Gagi ispričao sve detalje iz života, a ona je tvrdila da je to bilo uživo. Potom su i ostali zadrugari iznosili svoje mišljenje o celoj situaciji.

Foto: TV Pink Printscreen

Držite se principa, ako Gagi traži da se ne spominje porodice, a onda je on spominjao babu, kako su je tukli Anabelini roditelji. A ona je sve najbolje je rekla o tvojoj porodici . Ona je rekla za porodicu Đogani da se drže, da su tradicionalni, da je majka njihova oličenje poštenja i ljudskosti, ne znam šta ne on buni ovde, ne znam zbog čega se Gagi sada buni? - odbrusio je Lepi Mića.
Ako sam se ja skinuo sa te j*bene droge, došao deci, zašto uopšte spominješ? Znaš na šta mislim, zašto pričaš o tim stvarima? Ne možeš da ga pljuješ! Ja niam bio pored mame, kao što sam bio pored tvojih babe i dede! Ti nemaš osećaja za decu, ti si poremećena osoba - urlao je Đogani.
Ti si sve davao na drogu! Kad si ti mislio na decu? Ja sam ovakva zato što si me ti napravio ovakvom - uzvratila je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'