AKTUELNO

Ništa nije prećutala!

Anabela Atijas dobila je pitanje gledalaca, na osnovu čega je ispričala sve do detalja o prevari Lune Đogani i skrivanje veze sa Markom Miljkovićem.
Podsetimo, u jednoj od svađa, Anabela je otkrila da je Luna imala kontakt sa njenim bivšim dečkom Nenadom Sinđelićem Gastozom, zbog čega je Marko Miljković burno odreagovao. Anabela je sada promenila priču i nije htela da otkriva detalje, ali je prepričala kako ju je Luna izbegavala.

Foto: Pink.rs/E-Stock/Mirko Rodić

Nisam znala da su tada bili zajedno. Ja sam kada su mi novinari postavili to pitanje, setila sam se koliko je blistala, radila je na svom izgledu, tada mi je delovala srećna. Ja nisam znala da su se pomirili i rekla sam novinarima da mi je delovala da je najsrećnija. Ako je cvetala zbog njega, meni je drago, ne znam. Nisam demantovala, to sa kime se smucala, u to neću da ulazim. Ja sam rekla u besu, pričale smo ko je kako sredio stan i složile se sa tim da Gastoz ima lepo sređen stan i šta da kažem, s obzirom na to da izgleda da smo provodile 24 sata zajedno, to nije bilo tako. Naši susreti su bili vrlo kratki i usputni, ja sam dolazila kod Ilije, gde sam volela da provodim vreme. I onda bi ona sišla dole sa kucom, osećala sam se loše kada bih htela da budem pored nje, imala sam osećaj kao da ne želi da budem tu, to mi je i NIna prebacila, da jedva čeka da nas se otarasi, sad je jasno i zašto, jer je htela da bude sa njim. Ona nije patila, jeste prvih deset dana, onda sam joj objasnila da je to njen stan i da je to ona zaradila. Ali kada sam shvatila da me je puno stvari slagala... - ispričala je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogi pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'