AKTUELNO

Pakao na samom početku.

Voditelj Milan Milošević obratio se zadrugarima, pa je emisija "Gledanje snimaka" mogla da počne.

Na prvom snimku zadrugarima je prikazana svađa Marka Miljkovića i Lune Đogani, a oni su se tom prilikom raspravljali zbog toga što je Luna pričala o s*ksualnim fantazijama sa Markom Đedovićem, a Marko zapretio da će nastaviti druženje sa Jelenom Pešić ako ona nastavi da ga ne poštuje.

Foto: TV Pink Printscreen

Neka bude i da sam ljubomoran, verovatno ima doze ljubomore, nema potrebe da priča sa tim ljudima o takvim stvarima. Kad su te s*ksualne teme u pitanju, ona treba da ustane i da ode, a ne da priča da ništa nije pogrešila. Trebalo je da mućne glavom i da razmisli što je pušten taj klip, meni je to najviše smetalo u Zadruzi 2. Rekla je da sam u pravu, izvinila se za istu stvar 10 puta i njeno izvini nema težinu. Mora da shvati šta meni smeta i da to ispoštuje. Kad joj nešto smeta ja ne radim te stvari. Ona treba to isto da poštuje. Smetalo mi je i kad se pominju bivši momci. Na televiziji smo, ne prija mi ni meni ni mojim bližnjima, kao ni njenima verovatno. Ako već imamo odnose ne moramo da pričamo o tome. Da makar malo držimo do sebe. Bilo je šta je bilo, nise ništa videli i toga treba da se držimo. Pomenuo sam Jelenu jer je to sveže, njoj to smeta, niti smo imali bilo šta, drugarica mi je bila - pričao je Marko.
Ja se tako sa svojim drugovima ne družim napolju - rekla je Luna.
Samo sam dao primer Jelene jer je bilo sveže, nema šta da mi fali - dodao je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo je gore bilo prošle godine, bilo je odvratnih stvari koje nisu za televiziju. U ovoj sezoni pokušavam da to ne bude. Đedović je pomenuo, ja sam dodala, a treba da prećutim. Izbegavam da pričam. Rekla sam za fantazije za ogledalo, on je pričao o muškim d*petima. Glupa sam jer sam komentarisala. Pričali smo o Jovaninom stanu, nadovezala sam se sa tim ogledalima. Odmah sam skontala da je greška. Izbegavam s*ksualne teme, taj put je to bilo. Bilo je odvratnijih stvari koje sam radila. Videla sam se i gola napolju, to na ostrvu sam pokazala pozu koju imam. Kad sam napolju videla klip, takav blam je bio, pripaziću zbog sebe, neću da budem u tim temama. Napolju je bilo stolica glavna tema, ne želim da se hvalim time i da se ponosim. Hoću da skrenem sebe sa te teme. Nisam ove sezone upoređivala s*ks (sa Markom i sa Slobom). Pričala sam o Maci Diskreciji kako drži vlogove o s*ksu, gledaću da ne pričam. Praviću se kao da ne znam šta je to - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad smo pričali o stolici, ja sam rekao da sam joj prao kosu - rekao je Marko.
Hvala Marku što uči Lunu kako treba da se ponaša - navela je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni jadni naivni, sve ih neko navlači, a ko ih je navlačio u prošlim sezonama? Ovde nema ni poštovanja ni ljubavi, ja bih ovu vezu opisao kao Luninu zavisnost za nekim psihičkim maltretiranjem, to je njen fetiš. To je nagonsko vezivanje. Kad možeš da radiš pred kamerama, što ne snimaš po*niće. Ne pada mi na pamet da priznam ništa. Mislim da je budala jer radi ovo što radi, ja komentarišem - rekao je Đedović.
Što je vređaš, ti si najveća budaletina ovde. Nemoj da budeš rijaliti pacov. Provozaću te u svom BMW-u. Sram te bilo džukelo - vikao je Miljković.
Uradi fasadu da ti se ne smrzavaju roditelji. Tebe je devojka odrukala da si agresivac, ti si priznala šta je tvoj dečko - urlao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'