AKTUELNO

Tenzija na samom početku!

Voditelj Milan Milošević i večeras je kao i svakog ponedeljka započeo emisiju ,,Izbor potrčke" i to gorućim temama. Kako je poznato, izbačena zadrugarka Ivana Krunić odlučila je da izabere za vođu njenog dečka Baneta Čolaka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što svi čekaju da prokomentarišu jeste podela ovonedeljnog budžeta. Ermina Pašović bila je razočarana u njenog bivšeg dečka Baneta, koji je njoj obećao da će joj dati veliki budžet, što nije uradio.

Ne bih da se vraćam na tu prošlost, mene je sramota što sam imala bilo kakav kontakt sa njim, bio je na najgorem mogućem glasu, ali sama sam kriva. On je super mene izmanipulisao, ispala sam naivna, i te kako me je zaj*bao, znao je svesno šta radi. Na svaki mogući način me je iskoristio, ali ne bih da se vraćam na to. Ta priča je ispričana za njega, kunem ti, bruka i sramota! On je jedan iskompleksirani dečko! Mene jedino boli to što sam ja trebala da slušam sebe, nisam smela sebi da dozvolim tu kafu, gde mi je on ispričao da je on bio nevin, a da ga je Zerina omađijala - rekla je Ermina.

Ermina je takođe podsetila sve prisutne zadrugare i gledaoce da je Čolak pisao bivšem cimeru Ivanu Gajiću i molio ga da napiše tekst u novinama, gde je napljuvao Lunu Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'