AKTUELNO

Marko smatra da bi bilo najbolje da se Anabela i on ignorišu.

"Da li se osećaš kao veće muško kada Luni kažeš da joj je majka budaletina, da je ženetina, da sada vidiš na koga je patetičarka i da ćeš ih obe poslati u onu stvar?" - glasilo je pitanje koje je ove večeri postavljeno Marku Miljkoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve to što sam rekao nije za ponos, ali šta sada da radim? To ne govori jedno muško. Ne osećam se kao veće muško što sam to rekao, ali se ne kajem. Anabela ima sva prava ovog sveta i može da radi šta hoće, ali je najpametnije za mene i za nju da se ignorišemo, da nastupi neka distanca i vid ignorisanja, jer je došlo do usijanja. To su svađe koje su prošle i ne želim da pravim frku, ja ignorišem maksimalno i distanciram tu osobu, dok druga strana ne uradi nešto. Ispao sam manje muškarac, sitna riba, ne kajem se zbog toga - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam to čula. Meni je zabranjeno da se mešam, jer je svaki moj odgovor podbadanje, bockanje, bezobrazluk, pretnje, tako da ću ja ostati suzdržana. Ja u ovoj vezi nemam nikakv statu, nisam priznata koa Lunina majka, ni kao drugarica... Nemam čak pravo ni da se brinem za svoje dete, stisnem zube kad se neko iživljava, ali vidim da se dosta smiro. Više puta nas je oterao, ali sve je na njemu. On će mene iskoristiti kao razlog raskida- Žao mi je što mu nisam ponosnije pokazala srednji prst Čula sam Milane da su se svađali zbog mene u tvojoj emisiji, ja sam ćutala i jela. Luna je ušla u WC i polomila vrata koja su bila polomljena, ali Luna sigurno nije krivac da se on onako izdere na nju - izjavila je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mu odmah kažem da to ne govori. Ja jesam patetičarka i moja majka je patetičarka. To što nas dve pokazujemo javno emocije, ne stidim se toga. Ponosna sam na sebe što umem da iskažem uvek emociju koja je i ružna i lepa i iskrena. Iskrneo, nisam čula da je rekao to da je budaletina, ali kada priča nešto loše ja mu uvek kažem da on to ne radi - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'