AKTUELNO

Nakon izlaganja Lune Đogani, Anabele Atijas i Gagija Đoganija o mnogobrojnim problemima u porodici, došao je red da se i Marko Miljković izjasni u emisiji "Pitanja novinara".

Urendik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević imao je dva pitanja za Miljkovića.

Kako reaguješ na ovu Anabelinu ocenu, da si se promenio od kako je ona ušla u "Zadrugu", a drugo pitanje je, rekao si Luni da Anabelu još uvek štediš i da nisi još uvek toliko bezobrazan koliko ona zaslužuje - glasilo je Darkovo pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao da zbog toga što je Anabela Lunina majka ne ulazim u bezobrazluk kakav umem, videli su gledaoci da umem da budem skot. Za sada nema peckanja i neke netrpeljivosti, nema razloga da pogoršavamo odnose. Nema potrebe da nastavimo, još uvek imam poštovanja, ako prestanem da je gledam kao Luninu mamu, ako izgubim to poštovanje, mogao bih da budem džukac - rekao je Marko, pa dodao:
Nisam se nešto promenio. Ja sam shvatio iz Anabelinih izlaganja da ona nije dobro pratila situaciju u rijalitiju. Njena ćerka je više puta bila bezobrazna prema meni, morao sam nekad grublje da odreagujem. Luna se malo smirila, gleda da izbalansira između svih nas. Zapravo se Luna promenila, ne ja, da kažeš iz nekog strahopoštovanja prema majci - zaključio je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako reaguješ na Anabeline optužbe da si konzumirao narkotike? - nastavio je Darko.
Luna je to odmah demantovala, to nije jedina laž koju je ona pričala. Zna se to veoma dobro - odgovorio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je istina da si se služila nestinama? - upitao je Darko Anabelu.
Neka bude da se Luna promenila, slažem se da sam možda drugačije gledala, ovde drugačije deluje sve. Definitivno se neću mešati u tu vezu, neću zastupati svoje dete kao majka, nego eventualno kao zadrugar. To ne znači da se ja nje odričem, neka bude da ja lažem za sve stvari, neka bude da se služim time. Vreme će pokazati svoje. Preuzeću i ovaj put krivicu na sebe, izviniću se Marku za svoje sitne laži. Nisam lažov, ali ću preuzeti Luninu krivicu, možda ja nisam dobro shvatila - odgovorila je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'