AKTUELNO

Burna nedelja je iza njih.

Tara Simov i Mateja Matijević večeras su tokom emisije "Pitanja novinara" komentarisali svoj odnos. Tako je Matijević istakao kako više nikada neće biti sa Tarom u vezi nakon svih svađa koje su imali, a onda su se oboje složili da su jedno drugom dragi.

Foto: TV Pink Printscreen

Matejino izlaganje sinoć... Danas smo razgovarali na tu temu, naravno da emocije postoje. Sve reči koje izgovorimo ne padaju teško koliko padne taj bes koji se kod njega nagomilao. On ne može psihički da pređe preko tih stvari. Mateja je meni dao do znanja da ne postoji teoretska šansa da se pomirimo, ali naravno da se volimo. Meni prija njegov zagrljaj najviše na svetu i njemu moj - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Smučile su mi se te neke situacije, izvukle su najgore iz mene, iz nas... Rekao sam joj da sam više prazan. Onda me je Ivana pitala i rekao sam da imam emociju. Ne može preko noći da se ugasi emocija. Pre toga smo bili jako bliski. Nije mi se preko noći ugasila emocija, ali hoću da mislim na sebe. Stavio sam joj do znanja da se nećemo miriti - govorio je Mateja.
Danas bi nam bilo 4 meseca da nismo raskinuli - govorila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara je pre nekoliko dana proslavila i rođendan, na kom je Mateja ipak odlučio da se pojavi, a takođe su večeras pričali o tome.

Do sada sam tražila dlaku u jajetu, on je došao jer je to želeo. Da nije želeo, mogao je da se ne pojavi. Držao ga je bes dok nije video slike sa sestrom i tatom, u tom momentu se setio... Svestan je da sam ja dobar čovek i da nemam lošu nameru, nego da mi kvrcne. Momenat kada se on pojavio na vratima, on me je zagrlio, ja nisam znala ko me grli, kada sam videla njega, bilo mi je drago. Stišali smo strasti koliko je to moguće. Logično je da očekujem sa te emotivne strane da ćemo biti zajedno. Rekla sam mu da ću se preseliti u Pančevo - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Držao me je veliki bes koji je nastao, držao sam se toga da neću da je pogledam više u životu, došao je taj njen rođendan, stiglo je pismo, ja sam otišao da se sunčam... Došli su Anabela, Mlađa, Ivana Krunić i Gagi i onda su krenuli kao: "Tužno je, pripadaš tamo...". Ja sam bio u fazonu da me ne zanima. Onda je došla Nina, donela slike i kada sam video oca setio sam se svih stvari koje me je učio, da treba da budem iznad situacije i onda sam krenuo da razmišljam o njoj da je ona meni ovde bila najbolji prijatelj. U tom momentu me je pustio bes i odlučio sam da odem - govorio je Mateja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'