AKTUELNO

Burna noć je iza njih.

Mensur Ajdarpašić i Mina Vrbaški sinoć su se ponovo posvađali, a on je zbog svog ponašanja tražio sam da ga odvedu u zatvor kako bi se smirio, budući da je doživeo veliki emotivni krah. Nakon što je noć proveo odvojeno od svih, Mensur i Mina sreli su se u pabu kako bi o svemu porazgovarali.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' se sećaš ti šta si radio sinoć - pitala je Mina Mensura.
Slušaj, nisam jeo čitav dan ništa. Čitav dan sam se iznutra jeo, otišao onda kod tebe na rođendan, popio sam bio posle alkohola kafetin. Bio sam nemiran, osećao sam nemir, nisam bio smiren. Sramota me šta sam činio, sad kad vratim film. Sramota me, ja da sebi dozvolim da se onako ponašam - priznao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidi, ja ne sumnjam u tvoju ljubav prema njoj, ali isto tako, ne sumnjam ni u njenu ljubav - objasnila je Jelena Pešić koja je svratila do paba kako bi porazgovarala sa njih dvoje.
Meni je juče najteže palo što je moja mama bila u bolnici, što je imala napade... Ja to nisam znala, Luna mi to nije tako prenela - rekla je Mina.
Misliš ti da je meni milo što je tebi majka bolesna? Naravno da mi nije milo. Ja tebe volim više nego išta - rekao je Mensur.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-snimcima koji se nalaze u nastavku teksta.

Autor: J.V.

#Mensur Ajdarpašić

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

'