AKTUELNO

Da li je ovo kraj romanse?

Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić nisu prestajali sa raspravom. Sve je počelo zbog toga što nije hteo da joj donese upaljač, a onda zbog toga što je priznala da neće da ide na žurku, jer ima nameru da mu vrati za svaku prethodnu na koju nisu išli zbog njegove ljubomore.

Zadrugarka je odlučila da testira njegovu granicu, pa je odjednom počela da mu zamera usku majicu koju je nosio na sebi, praveći ljubomorne scene.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, kada je shvatila koliko ga je povredila, Mina je odlučila da počne sa pravdanjem, pa je tvrdila da mu je to rekla da bi ga iznervirala.

To sam rekla samo da bih te iznervirala, ti si meni rekao da sam smrad, da sam ovakva, onakva, da sam p*čka! Smeta mi, sve mi smeta, počelo je, ali ti to ne govorim! - pričala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne razumem šta ja radim? Ti nemaš m*da da kažeš, kao što sam ja tebi rekao! Ti si kompleksaš, ali ja nisam ljubmoran. Ja sam zaluđen tobom, ko mene interesuje ovde? Ja kad imam jednu devojku, ja imam jednu devojku i to je to - uzvratio je Mensur.
Pa i meni je dovoljan jedan mušakrac!

Mina nije htela da prizna Mensuru da je ljubomorna zbog toga što je pohvalio pozadinu Ive Grgurić koju je odmeravao tokom fotografisanja za zadrugarski kalendar. Mina se toliko naljutila, da je zalupila vratima i otišla u kupatilo.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'