AKTUELNO

Da li ovo znači kraj njihove veze?

Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić ove noći su se svađali zbog novca i ruleta, a zatim je izbio i haos zbog pevača Uroša Živkovića. Naime, Mensur je optužio Minu da je flertovala sa pevačem, a ona je to negirala i istakla da se sa Živkovićem poznaje već dugo.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensur je u naletu besa uzeo ćebe sa kreveta u spavaćoj sobi i otišao u pab gde je legao. Mina je tokom noći otišla u ovaj deo "Zadruge" i nastavila da se svađa sa Ajdarpašićem.

Mislim da je bolje da se odvojimo par dana jedno od drugog, da me ti posmatraš sa strane i gledaš koga gledam. Precrtaj me. Prestani da me voliš, preživećeš. Koliko dana nećemo da pričamo - pitala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čega ti to radiš pošto znaš da sam ja toliko količinski ljubomoran? Ne znam... Nisam ni pratio. Ne mogu da gledam ja tebe... Idi, izljubi se, grli se... - pričao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebi smeta svaki moj korak u kući! Ti si najbolji momak, koji je izabrao najgoru devojku u kući. Neke stvari ne mogu da se isprave. Ja ne radim ništa loše! Počni da me mrziš! - govorila je Mina.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Zadruga

'