AKTUELNO

Saga o porodici Đogani potresla je region, a gledaoci su večeras imali priliku da iznesu svoje mišljene o celokopunoj situaciji.

Voditeljka Dušica Jakovljević poželela je dobro veče i narednoj gledateljki koja je podržala ljubav Lune Đogani i Marka Miljkovića odmah na početku.

Gledateljka nije imala lepo mišljenje o Luninoj majci, Anabeli Atijas, pa ju je okrivila da je ona kriva za sve svađe i drame koje su nastale u njihovoj porodici.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo je bilo uplitanja sa svih strana, a najviše Anabela i nije mi jasna ta njena manipulacija. Mnogo je me razočarala i psihička tortura koju ona vrši nad Lunom. Luna kad je besna, da ona govori sve što misli, to i mi svi znamo. Ona govori o nasilju, a vrši nasilje nad Lunom, Marko i Gagijem, kao gledalac, kao što i svi vidimo, njoj vrlo malo treba da nekog gađa i polivala, to je užas. To što Marko kaže strahopoštovanje, to se vidi i da Anabela bije Lunu. Ne bih baš rekla da je bilo samo u pitanje da ju je povukla za kosu, ona ne sme ništa da protivreči Anabeli. - ispričala je gledateljka.

Gledateljka je potom prokomenatrisala i odnos Jelene Pešić i Miljkovića, te je tvrdila da je Marko hteo namerno da isprovocira Lunu, kako bi je ubedio da uđe.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'