AKTUELNO

Iako su se mesecima trudili da svoju emotivnu vezu predstave idiličnom, Luna Đogani i Marko Miljković imali su mnoštvo problema koje je u javnost iznela njena majka Anabela... A sada su se pojavili i dokazi!

Ulazak Anabele Atijas u rijaliti "Zadruga" podigao je veliku prašinu. Osim što je rešila da se posle mnogo godina jednom za svagda suprotstavi bivšem mužu Gagiju Đoganiju, kojeg je optužila za porodično nasilje, pevačica je rešila i da pred milionima gledalaca "skine masku" Marku Miljkoviću i otkrije javnosti istinu o njegovom ponašanju prema njenoj ćerki Luni Đogani.

Foto: Pink.rs/D. Tanasijević

Pevačica je iznela niz negativnih komentara na račun Miljkovića - od toga da po svaku cenu, iako se time nikada nije bavio, želi da vodi glavnu reč kada je Lunina karijera u pitanju, do toga da joj često ljubomoriše, pravi ljubomorne, neprijatne scene čak i u javnosti, do toga da je psihički, ali i fizički maltretira. Zbog svega navedenog, Anabela je istakla da je Markov model ponašanja u velikoj meri podseća na Gagija, koji ju je svojevremeno psihički i fizički zlostavljao. U prilog Anabelinim tvrdnjama da su se Marko i Luna non-stop svađali, kao i da ju je ponižavao u javnosti govore i snimci koji su preplavili društvene mreže.

Foto: Ministarstvo odbrane Republike Srbije

Nijedan njihov odlazak na javni događaj nije mogao da prođe bez svađe - žestoka rasprava odigrala se i u septembru, na 25. rođendanu Pink televizije, ali i na žurki dnevnog lista "Informer", gde su se Luna i Marko posvađali pred mnogobrojnim novinarima, budući da joj je Miljković branio da sa njima priča, iako je ona to želela.

- Zašto uvek žuriš, pa ispoštuj ljude! Pa, da nema njih, mi ne bismo postojali! - pravdala mu se Luna tada, a njihova rasprava je snimljena i neupitno je jedan od dokaza Anabelinih tvrdnji.

Autor: D.T.

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#pevačica

'