AKTUELNO

Ajdarpašić je istakao da je Mina drska i bezobrazna.

Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić su ponovo svoju vezu doveli u krizu. Naime, Ajdarpašiću je zasmetalo što je tokom emisije "Pitanja novinara" dobio pitanje - "Zašto Mina nikada ne staje u njegovu odbranu?" što je njega iznerviralo, te joj je pridikovao zbog toga.

Ajdarpašić je rešio da se osami u rehabilitacii, a Mina mu nije dala mira, te su ponovo ušli u žestok rat.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikada neću biti dobar za njih. Šta ti tu nije jasno? Sa kim se ti svađaš. Ja sam te zvao da dođeš da mnom da spavaš. Dođi da spavaš sa mnom, a ne da pevaš po kući - govorio je besno Mensur.
Neću sa tobom da spavam. Čekam hranu. To što sam pevala je zato što sam tebi htela da spremim hranu - pravdala se Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Nećeš ti mene da izluđuješ. Je l' to čekaš da te ja udarim. Skloni mi se, idi pevaj po kući, bitango jedna! Gubi mi se sa očiju. Pusti me na miru. Ja hoću da spavam. Idi, šetaj se sa njim - pričao je Mensur Mini.
Nema spavanja. Ti si mene izmaltretirao sa svojim izjavama i rečenicama, sada ću ja tebe da maltretiram da ne spavaš. Jesi li siguran u to što pričaš? Ja tebe neću da ostavim - govorila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam da ti meni u inat pevaš. Jesi li sada srećna? Niko me ne voli. Ostavi me, idi. Pusti me na miru, pusti me, sve prihvatam - govorio je besno Mensur.

Mina je naposletku uspela da smekša Mensurovo srce, pali su i zagrljaji, ali nije mogla da ga natera da sa njom krene u Belu kuću po hranu, te je ona sama otišla po večeru.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Mensur Ajdarpašić

#Mina Vrbaški

'