AKTUELNO

Ajdarpašić je istakao da je Miljkovićev postupak razumljiv.

Ove noći stanari Bele kuće gledaju snimke koji su ostavili neizbrisivn trag u ovoj nedelji. Voditelj Milan Milošević zajedno sa zadrugarima prati sve ove snimke, a glavni akteri komentarišu iste.

Na sledećem snimku koji je prikazan zadrugarima Mensur Ajdarpašić je razgovarao o Marku Miljkoviću i njegovom otimanju mikrofona od Sava Perovića dok peva pesmu "Samo se noćas pojavi".

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam da je malo grubo. Možda je trebao da mu šapne, ja kada sam besan, ja bih mogao svašta da uradim. To nije ništa opasno, Savo je pomerio mikrofon kao da je bio svestan da će mu Marko prići - rekao je Mensur.
Potez Marka Miljkovića ne možeš da opravdavaš, jer je to ponašanje drumskog razbojnika - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je Mina komentarisala moj postupak, mislim da je bila blagonaklona prema svom drugu. Ja jesam tu ispao seljački džukac, to je za mene bila seljačka provokacija. Torta, lančić su završili u kanalizaciji. Ja imam pravo da krenem bagerom - rekao je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je u ovoj situaciji Mina ostala u dobrim odnosima sa Savom i dogovorili se da joj on donese trenerku za rođendan. Ti bi sve ovo saznao kada bi je pitao za trenerku, možda bi bilo još gore. Ti ne treba da gledaš Minu iz "Zadruge 1 i 2", ti njoj zameraš neke stvari. Moramo da stavimo i akcenat na stvari koje ti radiš, a ne samo na ono što ona radi. Ne možeš da očekuješ da se Mina ponaša isto prema tebi i Tomoviću - rekla je Milica Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam saglasan sa tobom. Ja ću reći ovim ljudima koji pričaju gluposti da mi pop*še k*rac, uz blagu naklonost prema njemu. Mene boli k*rac za Vladimira - pravdao se Mensur.
Ti imaš kompleks Vladimira Tomovića - dobacila je Zorica Marković.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Mensur Ajdarpašić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Savo Perović

'