AKTUELNO

Neverovatno!

Tokom emisije ,,Pitanja novinara" Anabela Atijas odlučila je da progovori o odnosu sa Đoletom Đoganijem, te je istakla koliko joj je bilo teško u tom periodu, kao i o momentima kada je njena ćerka Luna Đogani zbog njega, kako je tvrdila zadrugarka zadobila alopeciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li sam ja finansirao koncert? Bila si otvaračica usta - odbrusio je Gagi.
Gagi je labilna ličnost, rano je ušao u te poroke. Ja mogu da razumem da je neko imao traumu iz detinjstva, traži beg od stvarnosti, ali to pomodarstvo da je moderno da se guta tableta... - uzvratila je Anabela.
Da li se Đole mešao samo u poslovne stvari? - upitao je Darko Tanasijević.
Najviše mi je zamerao, to da me je Gagi stvorio i prezime, nisam koristila javno prezime, ali su mi govorili da vratim prezime. Najbitnije je kada sam saznala da moja ćerka Luna traži pomoć, jer joj stric šalje romane u kojima tvrdi da ću ja pući, da neću imati od čega da je hranim, ona je tada imala 13 godina, tada je dobila alopeciju, tada sam to videla, saznala sam da to krije od mene, da ne bi ispao haos. Uvek sam bila osetljiva na njih, na kraju krajeva i sami ste videli na kraju Zadruge 1, on se ogradio od Lune, posle rijalitija - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'