AKTUELNO

Nije mogla više da drži u sebi!

Gledaoci su imali priliku da pitaju ono što ih najviše zanima, a naredno pitanje bilo je za Lunu Đogani, koja je već bila u tom trenutku pod stresom, zbog svađe njenih roditelja.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li planiraš da posle izlaska iz Zadruge hoćeš da se preseliš u Brus, a da stan izdaješ za 500 evra? - glasilo je pitanje, na koje Luna nije htela da odgovori, jer je htela da progovori o braku svoje majke i kroz kakvo je nasilje prošla sa bivšim suprugom Gagijem.
Istina je da je tukao moju mamu, nije htela da mi pokaže modrice, ja sam mu rekla da ustane ovde i da se izvini. Za ugovor nisam gledala, znam da je bilo, da je ona meni rekla da joj je ponuđen ugovor i da je umešan Đole. On mi je slao poruke i romane i pretio da će mojoj mami da uništi karijeru. Istina je za Škodu, ja sam pričala to. Andrej je kupio od mene, tati sam ja kupila auto i uvek bih to uradila. Taj brak je bio užasan, ja nikada nisam bila srećna, proklinjem dan kada sam poželela da budem poznata ličnost, ja ovo ne mogu da gledam. Ja sam između svog oca i majke, i treba da govorim ko je koliko dao, ja mogu da pričam tri dana ovde. - pričala je Luna kroz suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Anabela je potom poručila svom advokatskom timu da podnese tužbu protiv Gagija.

Vi očekujete da ja vas branim - rekla je Luna.
Ja to od tebe ne očekujem, ja sam te pitala kako se osećaš kada znaš da ti otac laže! Ti znaš da je Škoda kupljena, ja neću da ti staješ ni na čiju stranu - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'