AKTUELNO

Rusvaj za crnim stolom!

Nakon pauze za reklame, voditelj Milan Milošević podigao je Gagija Đoganija u emisiji "Pretres nedelje", koji je pričao zašto je rekao da je Anabela Atijas ljubomorna na njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je ljubomorna na mene, stalno je imala neki odbojan stav prema meni, nije me uvažavala kao tatu... Sve što sam rekao proteklih šest meseci, stojim iza toga. Dobio sam etiketu dobrice. Nikad nisam znao zašto se ophodi tako prema meni kao prema ocu. Kada je imala gostavanja, uvek me je stavljala po strani: "Moja ćerka, ja sam je stvorila, ja sam ovo, ja sam ono". Očekivao sam neku vrstu odbacivanja. To sam osetio kod nje. Naši razgovori su bili: "Narkomane, pu, pu, pu". Kada je Luna izašla, hteo sam da saznam šta je problem, šta sam joj uradio, zašto je takva. Luna nije verovala u to sve, dok se nije desio problem. Luna je meni priznala da je Anabela ljubomorna mene - pričao je Gagi.
Nisam ti tako rekla, rekla sam ti da se oseća tako jer misli da više poštujem i volim tebe, nego nju, jer je ona više to zaslužila - odgovorila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Verovatno joj je krivo i žao što nema odnos kao Luna i ja - dodao je Đogani.

U međuvremenu su se Marko Miljković i Anabela posvađali, a Marko joj je rekao da ju je majka malo tukla.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'