AKTUELNO

Nije mogao više da ćuti!

Iva Grgurić i Filip Đukić posvađali su se u toku dana u dvorištu velelepnog imanja, a Đukić je zadrugarki, sa kojom je u prisnom odnosu, zamerio situacije vezane za njenog bivšeg dečka Stefana Karića.

Foto: TV Pink Printscreen

Biće još milion situacija ovakvih, da ćeš ti da misliš da je meni neko nešto rekao. Svidela mi se kako je Vanja otpevala tu pesmu, svidela mi se, nije bila nikome posvećena. Takva sam ja, nemam u sebi ni dozu ljutnje. Ne mogu da držim ljutnju u sebi - govorila je Iva.
Ti si posle toga plakala, a onda posle sedam dana kao da se ništa nije desilo. Komentari su da ja samo ćutim i ne želim da se mešam - pričala je Filip.
Šta treba, kada me dečko pita, da ćutim. Nemoj da se vodiš pitanjima, ti si bar onaj koji se ne vodi pitanja - rekla je Grgurićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo je pitanje ko je bolji između Filipa i Karić, rekla si: "Ne želim komentirat". Šta da mene pitaju da li je bolja Šopićeva ili Iva, da kažem isto, kako bi ti bilo - pitao je Đukić.
Jednostavno ne želim da pričam o tome, vidi se sa kime mi je bolje, ne želim da ispadne kao da ja njega ponovo kanalim - objasnila je zadrugarka.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'