AKTUELNO

Nije mogao više da ćuti.

Svi zadrugari, ali i šira javnost su jedva dočekali trenutak kada će se oglasiti Gagi Đogani i otkriti šta misli o iskrenosti, izlaganjima i verzijama priča koje su iznele Ermina Pašović i Jasmina Čolak.

On je bio spreman da joj saspe sve u lice, pa joj je na samom početku poručio da je ona zahvaljujući njemu postala učesnica ovog najpopularnijeg projekta u regionu, što je nju isprovociralo do te mere da je niko nije prepoznao.

Što se tiče Ermine, evo ja ću da potvrdim. Ne može niko da uđe ako nema dobru i zanimljivu priču. Ermina mora da zna da je ovde ušla zbog mene. Mogu sa Saškom da se složim, ja treba da se podignem ovde - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam verbalno mnogo jača nego ti! Ti meni uopšte nisi poteban u životu! Ti si taj koji sve vreme vrti priču. Meni je tebe bilo žao, nisam znala da si tako zao i loš čovek! Ti si lagao Baneta i rekao mu da si meni skrenuo pažnju! Ja sam činila sve da te podignem, žao mi te bilo! Pre mog ulaska si mu rekao da si poljubio mene! Ti si mene iskoristio! - rekla je Ermina.
Ona ovim nastupom pokazuje da mene voli - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si ljubomoran na Baneta zato što je sa mnom! Ti si cmizdrio, jer ti priča sa Draganom i Natašom nije uspela! - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta to tebe briga, ne razumem?! - pitao se Gagi.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'