AKTUELNO

U sve su umešali i Anabelu.

O odnosu Dragane Mitar i Edisa Fetića polemisalo se tokom ove večeri za vreme emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". Ovo dvoje zadrugara imali su žestoke svađe u poslednjih nekoliko dana, a tokom ove situacije Dragana se rasplakala.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom jedne od svađa Edo je rekao Dragani da će je zgaziti i molio je da se udalji od njega. U sve su umešali i Anabelu Atijas, a skočio je i Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja tu grešim. Izvinio sam se i njoj i njenima, jer ne uzimam u obzir da je ona to nešto prošla napolju i da na nju to deluje. Ona zna da sam ja to želeo da uradim, da bi se ona sklonila. Gde ima ljubavi ima i toga sigurno - rekao je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Zna sve što sam prošla. Ja tačno vidim po njegovim očima i reakcijama... Tamo mi se bečio i Siniša, isto tako. Imam i slike gde me je udario Siniša. Napolju, jednom kada smo se posvađali udario je čelom o volan, razvalio je neku tablu... Bili smo na proslavi, on je imao gips na ruci jer se kod kuće posvađao sa ženom i udario rukom o orman. Nisam mogla da verujem da će on tako da reaguje. Ne plašim se... Podsećaju me ove stvari na neke - govorila je Dragana.
Ona je meni pre neki dan rekla: "Ja se plašim tebe", ako se plašiš nekoga, onda se odvojiš. Znaš da nije tako. Mislim da se ona ne plaši - rekao je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Uvek sam ja morala da se izvinjavam posle batina - rekla je Anabela.
Ti si za mene ista kao i on - govorio je Edo.
Hvala ti! - izjavila je Anabela.
Ja ne bih mogao da pređem preko toga. Izvini, Anabela - rekao je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

On upoređuje žrtvu sa nasilnikom. Ovo je juče Gagi uradio - rekao je Đedović.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Pink.rs

#Zadruga

'