AKTUELNO

U sve su se umešali i Dragojevići.

Novo pitanje koje je voditelj Milan Milošević pročitao, gledaoci su postavili Milici Kemez: "Da li je realno da sinoć podeliš pivo sa Filipom Đukićem?". Nakon odgovora ove zadrugarke, umešao se Lepi Mića, a onda je Milan Milošević podsetio Milicu da joj je sestra nedavno rekla da ne priča o Filipu Đukiću.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mislim da je to nešto loše. Imala sam previše piva. Nisam ja... On je imao čašu sa manje piva, ja sa više. Ja sam njemu dala tu sa više, a od njega sam uzela tu sa manje. Delila sam sa svima pivo. Ne znam šta je problem Filip? - rekla je Milica Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je devojka koju je Filip na najgori mogući način ponizio. Ona svaki put samo osuđuje sebe. On se njoj posle izvinjavao na nagovor svih nas. Devojka koja sinoć jedva čeka i namešta se da je on dirne... Na kraju ga hvata za ruku... Ja sam rekao: "Vraćaj se nazad". Devojko draga, sinoć si me razočarala. On se p*šao po tebi. Ako to namerno radiš, onda si nula od čoveka - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Sestra mi je rekla da sam se ponizila, da ga ne spominjem, da sve to izgleda odvratno, da to ne liči na mene... Ali, ja kao i uvek, ne slušam nikoga u životu. Sama vodim računa o svom životu. Sama snosim odgovornost za sve. Ja mogu da poslušam iskren savet. Ja Filipa ne jurim, ja nisam debil. Filip neće biti sa mnom i da hoće, to ne bi bilo u utorak, jer neću da kradem termin Ivani. Ja sam povređena. Meni tata ne treba, shvatam da Mića ima dobru nameru, ja tatu nisam imala u stvarnom životu. Ja sam osetljiva na te reči da sam nula - bila je izjava Milice Kemez.
To je nagon za polnim organom - rekao je Dejan, a onda je Dalila Dragojević dodala: Pa šta će ti onda Kandić? Da li je lepo to što si rekla za Ivanu sada?

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'