AKTUELNO

Kulićevoj ove reči nisu prijale.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su izabrani za ovonedeljne potrčke, a zadrugari su večeras iznosili svoje mišljenje i nominovali jedno od njih dvoje za izbacivanje.

Sledeći zadrugar koji je izneo svoje mišljenje je David Dragojević koji često ima konflikte sa Kulićevom.

Miljana je jedno od najvećih ljudskih smeća koja ja poznajem. Miljana je ovom dečku prošle godine bacala stvari, setimo se koliko je on nju voleo prošle sezone. Zola je uvek bio uz nju ma koliko ona njega vređala. Ona je ovog dečka, tukla, maltretirala, ponižavala. Zola se sada igra sa njom. Nije da sada nju voli kao devojku, njemu je bilo žao kada je ona izašla. Zola je zanimljiviji u priči sa Miljanom. Sva kanalizacija i septička jama su u njoj. Šaljem Miljanu u izolaciju, ostavljam Zolu - rekao je David, a onda se oglasio Stefan Kandić.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana ima tu empatiju, ali je isto tako iskoristila i one neke najniže udarce prema mnogim ljudima ovde. Što se tiče Zole, on je jedan gotivac. Sačuvaću Zolu, šaljem Miljanu u izolaciju - rekao je Kendi.

Foto: TV Pink Printscreen

S*re mi se od toga da je Miljana dobar čovek. To je jedan najveći monstrum. Loš čovek, u sebi nema ništa dobro. Ne znam zbog čega se ljudi plaše nje. ona nema nijednu vrlinu. Posle onoga što mi je rekla, niti je vidim, niti je komentarišem. Videćemo se na suđenju. Ja sa Zolom nisam imala nijedan konflikt. Ne razumem zašto Zola ovo radi. Zanimljivije mi je kada je solo, malo mi se gadi zbog ovoga. Lansiram je u izolaciju, ostavljam Zolu - rekla je Ana Korać.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana za mene nije dobar čovek. Ona je mene najniže vređala - započela je Iva Grgurić, a onda ju je Miljana prekinula:
Devojka koja se j*bala sa čovekom od 80 godina, pije kafu sa njegovom ženom, a njegova ćerka je juri - dobacila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedini momak koji je Miljanu voleo je Zola, a ostali su je svi pop*šali. Ona je neispunjena. Što se tiče Zole, on je 10 puta bolji čovek od nje. Mislim da je ne voli i da je koristoljubiv. Ima jak želudac, pa može da bude sa njom. Zaj*bao se, potpisao je ugovor, ali mu se posrećilo jer ga je Miljana pocepala. Ne sviđaju mi se ni jedno ni drugo, nemam komunikaciju sa njima. Ovu krmaču koja je pobegla iz ekonomskog dvorišta šaljem u izolaciju - rekla je Iva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Ana Korać

#David Dragojević

#Iva Grgurić

#Miljana Kulić

'