AKTUELNO

Njegove reči nikome nisu prijale.

"Zašto te toliko nervira kada Zorica Marković iznosi svoje mišljenje, a Matoroj i ostalima prelaziš preko svega? Mensur ti je to zamerio i rekao da ona nije ništa strašno rekla za tebe" - glasilo je pitanje za Minu.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bilo pre neki dan. Najviše me je zabolelo kada sam ja tebi Zorice rekla da ću da ti dođem na sahranu, nakon čega si me ti vređala. Ja sam ti ćutala i ja sam ga pitala što se tiče Zorice da li treba da spustim loptu... Do sada me niko, osim tebe Zorice, nije izvređao i rekao te psovke. Nije se to sinoć odnosilo na Zoricu u pabu, nego na gledanje. Ja sinoć nisam mogla da ga smirim - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj čovek (Mensur) protiv koga ja nemam ništa, reč mu nisam rekla, svima je pretio ovde... Ja sam se posvađala taj dan. Ceo dan smo se svađali, pomirili, da bi na osnovu toga meni Mina Vrbaški rekla da će mi doći na sahranu. Ja to ne opraštam. Nakon toga su počele naše svađe i sukobi. Minu Vrbaški nisam nikada uvredila, na osnovu njenog priznanja u prošloj sezoni. Bila sam fina. Više agresivnost tu njegovu neću da tolerišem. On spominje klanje, on spominje mafiju, on spominje sve... - rekla je Zorica.
Batali me, molim te! - rekao je Mensur, Zorici.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne jedi g*vna! Ja još uvek ćutim! I ja sam nečija majka, ne diraj mi familiju - rekla je Zorica.
Te pretnje su ružne. Kao svi se sada šalite - govorila je Matora, Mensuru.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'