AKTUELNO

Nikako da iskontroliše svoju ljubomoru.

Voditelj Milan Milošević je najavio i naredni snimak, a na njemu je prikazan razgovor Lune Đogani i Mine Vrbaški. Mina se žalila Luni kako je Mensur Ajdarpašić mislio da ona flertuje i sa Markom Miljkovićem. Vrbaški je otkrila i da joj je Mensur ispričao nešto iz njegovog života, pa ga zbog toga i razume donekle.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se pomirio sa tim da ja nikad neću moći da objasnim neke stvari. Nikad mi niko neće verovati ono što vidim. Ponekad ni ja svojim očima ne verujem. Ali neću da dozvolim da me neko razuveri u ono što vidim. Ispadam budala što sam video i rekao, ne kreiram ja ništa, sve što sam rekao ja stojim iza toga. To iz mog života ti je rečeno, ja sam budala što sam to rekao, neću da me neko sažaljeva - rekao je Mensur.
On je meni ispričao priču koja je teška - počela je Mina, ali ju je njen dečko prekinuo.
Ja sam to tebi rekao ne da se ti hvataš za to. Neka bude da se ovo nije dogodilo. Ja sam se pomirio sa tim. Ja priznam, ako sam gledao, gledao sam, ispade da ona nikog nije pogledala, a ja sve izmišljam. Niste se zapitali da li je sve tako kako ja kažem. Mensur će biti opet ljubomoran, posesivan, i zadrugari će da komentarišu da je on bolestan, svi njeni postupci će da se operu - rekao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Što trpiš to - upitao je Mateja Matijević.
Volim je, osetim to da treba da pređem preko toga. Vi ste ti koji ste mene napravili ljubomornim - naveo je Mensur.
Ti si sebe napravio ljubomornim - dobacila je Iva Grgurić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti nisi kompetentna da komentarišeš - odbrusio je Mensur Ivi.
Ona je cveće kakva može da bude - dobacila je Matora.
Ja nisam izlazio ni sa jednom devojkom, zato što sam osetljiv. Ja sam čudan, imam momenata. Izlazili smo i u grad i u klub, u kafić. Odem u separe ali gde su naši ljudi - rekao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj ti da se pereš preko mene i da tražiš tablete za dan posle - rekla je Mina Ivi.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'