AKTUELNO

Ne može da se iskontroliše.

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 3", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Voditelj Milan Milošević je najavio i naredni snimak, a na njemu je prikazan razgovor Baneta Čolaka i Ivane Krunić iz paba. Tom prilikom, Bane je otkrio Mensuru Ajdarpašiću, koji se u tom trenutku našao u pabu, da je Savo Perović bio sa njegovom devojkom Minom Vrbaški u prošloj sezoni, zbog čega je Mensur pobesneo.

Foto: TV Pink Printscreen

To je ono što sam ja rekla da je moja jedna velika greška što mu nisam rekla. Nisam ni htela da pokrećem tu temu, da ne bi došlo do ovoga, ali greška je što mu nisam rekla pre nego što nam je on došao u goste. Moja istorija muškaraca je moja stvar, normalno da mu smeta, jer mu nisam rekla, a trebalo je da kažem. Imao je pravo da postupi ovako, bilo mi je teško, ali prešli smo preko toga, preko svega smo prešli. Pogodilo me je što me je vređao, s pravom, mogu ja da zamislim kako bih reagovala da se to meni desilo, verovatno bih mu svašta rekla, sebe najviše krivim. Mislim da se svi slažu da je moja greška. Znala sam sat, dva pre nego što je došao, ali nisam htela da pokrećem tu temu, ali na kraju istina izađe na videlo - rekla je Mina posle pogledanog klipa.

Foto: TV Pink Printscreen

Velika je greška što mi nije rekla, imao sam pravo da se naljutim, ne možda baš onako da reagujem, ali imali smo svađu i pre toga i samo se nadovezalo - istakao je Mensur.
Mensur mora već jednom mora da se pomiri kakva je Mina, šta je bila, sa kim je bila, ne treba da te zanima niko od njenih bivših momaka, to ne može da se promeni. Trebalo je da ti kaže da je bila sa njim, to je bez veze, ništa strašno, bilo je javno. Ne znam da li si gledao Zadrugu 2 - naveo je Marko Janjušević Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam, srećom da nisam - rekao je Ajdarpašić.
Vidim da im je veza turbulentna, moje mišljenje je da su njih dvoje na neki način robovi svoje veze, previše su intenzivni u toj hemiji, zaljubljenosti, ljubomori, opsesiji, sva osećanja su prenaglašena. Trebalo je da mu kaže, na neki diskretan način, ali nije želela da mu kaže da se ne bi naljutio i reagovao ko zna kako. On nema potrebe da bude toliko ljubomoran. U jednom momentu će im ili dosaditi, gde je s*ks tu je i hemija i bes, kod njih je sve intenzivno i turbulentno, ako ne dosade jedno drugim tim ponasanjem, onda mogu da ugroze jedno drugo - naveo je Branislav Radonić Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'