AKTUELNO

Noćas su imali žestoku svađu.

"Gledali smo Draganu sa Tomovićem, ti nažalost nisi. Kada je piznala Saški i Đedoviću da se zaljubila u njega, ni to nisi. Šta ti ona smeta kada ti on kaže istinu, a njoj ne smeš da pisneš?" - glasilo je pitanje za Eda koje je pročitao voditelj Milan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam šta je on meni rekao, koju istinu. On je meni par puta rekao da se ona zaljubila u njega (Tomovića). Ja sam rekao da meni to ne smeta. Ona je tu sad sa mnom. To je bilo i prošlo. Ne znam što bih njoj nešto pisnuo, ako sam već jednom zatvorio tu temu - rekao je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Edo može da priča šta god, ali koliko je on pun gneva i svega se videlo sinoć. On može da priča šta hoće, to su gluposti. On je ovde došao i rekao drugu priču. Ponaša se sve vreme drugačije, u odnosu na ono što priča. On je jednom prilikom to meni pokušao da opravda svingerajem. Meni sve više postaje ta priča za svingeraj - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada sam spomenuo tu temu, spomenuo sam da je Marko hteo da zavadi nas dvoje sa tim. On je konstantno protiv naše veze - rekao je Edo.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga

'