AKTUELNO

Sinoć su imali žestoku svađu, a danas je Marko izneo šok tvrdnje.

Novo pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Dragani Mitar: "Vidi ti se strah u očima da Đedović ne progovori, da li si ga zato juče onako gurnula?" - glasilo je pitanje koje je izazvalo opštu pometnju za crnim stolom.

Foto: TV Pink Printscreen

Baš zato što mi se vidi strah, baš zato želim da progovori - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Crne Gore, ona je meni rekla da je u tom periodu i Siniša u Crnoj Gori. Nakon toga je Dragana meni poslala sliku na kojoj se nalazi ona blizu njega. Nakon toga nije došlo do reakcije, jer je to druga država i drugi su zakoni. Dragana je htela tako da dokaže da je Siniša prekršio zabranu prilaska koja je važila 30 dana - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja moram da kažem da su mene novinari slikali u kafiću gde ja sedim sa Oljom. Bili smo u isto vreme i on i ja u Budvi. Svaki tekst si potpisivao kao Marko Đedović. U to vreme ja na moru, Siniša je isto bio na moru. Imao je zabranu prilaska, nije mi prilazio. Novinari koji su tada bili na moru su me pitali, ja sam im rekla da nema problema. Tako da ne znam odakle izvrćeš glupe priče da sam ja htela nekome nešto... Ti si bio ideja svega. Ja ti se otvaram onoliko koliko ja želim. Možeš slobodno da nastaviš sa svojim lažima. Kao i dečko iz inostranstva koji te finansira! Imam sve u mom telefonu, sve! - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Polako, što si se uplašila? Tu prepisku između Đine i mene za koju je Dragana rekla da je njena drugarica, ima novinarka. Dragana je meni i slala prepiske sa Sinišom od pre godinu i po dana. Ja imam slike sa jahte. Ja imam poruke između Mikiše i nje, koje mi je ona slala. Ja imam poruke u kojima Bora priziva... Dragana je htela da namesti Mikišu. Ona me je zvala da namesti čoveku paparaco kad ulazi kod nje u kuću. Ja imam poruke da su se izj*bali. Sve što sam danas izneo je apsolutna istina - dodao je Đedović.
Oni meni nikada nisu rekli da su bili zajedno. Ni ona, ni on... Bile su sa nama dve poznate pevačice, jako popularne, ali neću da kažem koje. Dragana je posle došla - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je primer klasične p*derčine. On je rekao da sam ja nemoralna majka, a evo šta je njegova majka dobila. Ovo je čist primer p*derčine! Pozdrav za Nemanju! Ovo zlo te je urnisalo - nastavila je Dragana.
Možete da pričate šta hoćete, ja sam tako smiren - rekao je Marko.
Ove govori dečko koji je tri meseca vodio celu njenu kampanju i podržavao sve ono što je ona radila. Meni je to čudno. To govori toliko o njegovoj lojalnosti - govorio je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja stojim iza toga da je Dragana bila žrtva nasilja. Postoje dokazi. Stoji takođe da njen muž tvrdi da je ona prostitutka i te poruke imam. Sve će to izaći, ako već nije - dodao je Đedović.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Pink.rs

'