AKTUELNO

Otovreno svađi sa Minom!

Veliki šef poslao je pismo da zadrugari započnu "Igru istine" na čelu sa Jelenom Pešić, koja je postavila prvo pitanje Mlađi Jovanoviću" "Večeras si se ponovo zakačio sa Ninom, šta si joj ovoga puta zamerio?"

Foto: TV Pink Printscreen

Zamerio sam joj to što je navela primer rođendana. Kada je znala šta se dešavalo između mene i Miljkovića, mogla je da navedeš neki drugi razlog, a ne rođendan - istakao je Mlađa.

Sledeće pitanje Jovanović je postavio Mensuru Ajdarpašiću: "Šta je pravi razlog svađe sa Minom i njenog haotičnog ponašanja od večeras?"

Svima je poznato da se Mina i ja zakačimo svakodnevno oko nekih stvari. To su neke sitnice oko kojih se mi iznova svađamo. Kleo sam se u rođenog brata da joj neću oprostiti neke stvari, prešao sam joj preko toga iz ljubavi. Desilo se da smo se ponovo zakačili oko nečeg, da li je krupno ili ne, ja mislim da nije krupno. Rekla mi je: "Koliko si ti ljubomorna", uzela ćebe i bacila na mene, a onda rekla: "Bolje se ti drži toga u šta si se zakleo!" Mnogo me je pogodilo to što je rekla, čak mi se i povraćalo. Ne mogu da verujem da sam joj prešao preko toga, a onda je iskoristila to što me najviše boli. Niko nije rekao da sam ja cvećka. Biću dobar prema njoj, nikada neću gaziti preko nje, neka ona radi šta hoće, rekao sam joj da, postoji neki dogovor naš za napolju, ispoštovaću to. Biću uvek tu za nju! Njenoj majci se izvinjavam, ali taj njen inat ide preko nekoga ko je zaista voli - rekao je Mensi.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'