AKTUELNO

Ajdarpašić smatra da je njegov odnos sa Minom napokon stabilniji.

U dobro poznatom terminu, kao i svake subote u Beloj kući odigrava se još jedna epizoda ,,Pitanja novinara". Stanari velelepnog imanja u Šimanovcima su izloženi oštrim i intrigantnim pitanjima sedme sile.

Naredno pitanje je postavio urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević Mensuru Ajdarpašiću, a ticalo se njegove reakcije na ljubavni klip Mine Vrbaški i Vladimira Tomovića.

Foto: Pink.rs

Zbog čega si onako reagovao kada si video snimak Mine i Mensura. Ti si toliko izgoreo zbog Mine i Tomovića, a zadrugarima nije pušteno ništa što ti nisi znao. Onakva reakcija, ljubomora, čemu to? - glasilo je Tanasijevićevo pitanje za Mensura.
Nije mi prijalo to da gledam. U čemu je problem. To nije ljubomora. Mislio sam da neće pustiti klip Mine i mene, a puštaju klip Tomovića i Mine. Nisam ja bio ljubomoran, nije mi bilo prijatno - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je ono što je gnev u tebi probudilo to što su zadrugari komentarisali da je Mina Vrbaški delovala mnogo zaljubljenije sa Tomovićem, nego sa tobom? - upitao je Tanasijević Ajdarpašića.
To je samo tako delovalo. Isti ti ljudi su njega pljuvali ovde. Nije sve to bilo tako bajno kako je sve predstavljeno. Ja nisam neko ko može da veruje tek tako lako. Mi smo pokušavali da rešimo to šta meni smeta kod nje, a ne da li sam ja ljubomoran na nekoga. Pokušavali smo da rešimo ono što je ona radila, došli smo do tog nivoa, da smo ona i ja malo stabilniji, fleksibilniji. Vezaniji smo jedno za drugo. Ja hoću da vidim neinteresovanje za neke stvari za koje mislim da ne treba da se interesuje. Analaziram, sedim, razmišljam - ispričao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koje se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Mensur Ajdarpašić

#Mina Vrbaški

#Vladimir Tomović

'