AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

Jedan od klipova koje su zadrugari imali priliku da gledaju tokom emisije "Gledanje klipova" bio je razgovor Ane Korać i Marka Janjuševića, što ponovo skreće pažnju na odnos zadrugara, koji su dovođeni u vezu u prvom serijalu "Zadruge".

Foto: TV Pink Printscreen

Primetio sam da Janjuš čeka da ja odem, da bi se obratio Ani i da bih ja ispao ljubomoran, jasno je kao dan. Pričao sam sa Anom i ona mi je to potvrdila. Janjuš nema obzira prema meni - rekao je Dragojević.
Uopšte nije tačno da čekam Davida da ode, da bih pričao sa Anom. Ništa nisam loše uradio, ja se šalim sa Koraćevom. Navikao sam da se tako šalim sa njom, ako Ana neće da razgovaramo do kraja rijalitija, nećemo razgovarati, sve je okej - objasnio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni ne pada na pamet da budem ovde neka mutava i da ni sa kim ne pričam, jer sam verena. Ako sam verena, neću da budem stub, niti saksija, želim da se družim sa ljudima. Zbog čega da iznapušavam Janjuša, kada mi ništa loše nije uradio - istakla je Koraćeva.
Rekao sam Ani da ne bude stub, već da ima normalnu komunikaciju sa Janjušem. On je kriv, on joj se obratio, vidi se da mu je kulturno odgovorila i nastavila da se šminka, sasvim normalno - dodao je Dragojević.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'