AKTUELNO

Haos za crnim stolom.

Na narednom snimku prikazan je razgovor Nikole Orozovića i Natalije Trik FX, a tom prilikom je Orozović pričao da Mlađa Jovanović hoće da bude žrtva veze sa Ninom Babić. Nikola je dodao da se Nina navikla na Mlađu, a da on nju zasigurno ne voli, te da je Babićeva izjavila pre nego što se smuvala sa Mlađom da joj se zapravo sviđa Orozović.

Foto: TV Pink Printscreen

Nina je došla u rehab i pričala sa Gavrićem o meni, Natalija je mene pitala za nju. Ja sam sve to rekao - naveo je Nikola.
Je l' sam ja rekla nekad da mi se sviđaš, da sam zaljubljena - pitala je Nina.
Rekla si, pred Mićom - naveo je Orozović.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bilo davno. Nina je rekla da je jedini ko je njen tip Nikola - naveo je Mića.
Ja sam tada razmišljala da li ili ne, tada je došao Mlađa. Rekla sam Nikoli nikad nećemo biti u vezi, zato što se sa tobom svađam 24 sata, a sa njim, sa Mlađom se smejem 24 sata. Eto, zaj*bala sam se - navela je Nina.
Ti si rekla veče pre nego što ste se smuvali da meni iz inata to radiš - rekao je Orozović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ti se kunema u majku rođenu, rekla sam da mi je stvarno stalo do tebe. 70% razgovora sam pričala o tebi. Ja sam njega pitala šta mu se sviđa kod Sofije - rekla je Nina.
Što tebe zanima šta se njemu sviđa kod Sofije - besneo je Mlađa.
Ja sam rekao da ne treba da se ponižavaju ni on ni ona - naveo je Orozović.

Foto: TV Pink Printscreen

Izvini hoćeš da sediš na dve stolice - navela je Miona Jovanović.
Ova stolica je slobodna, dajem ti blagoslov. Ona je pokazala svoje lice, kao i Mlađa. Ti flertuješ sa drugima na žurkama. Ja uvek ispadnem grbava zbog njega, a svi vidite kakve stvari on meni radi - navela je Babićeva, a onda briznula u plač.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Mlađu znam dobro, on je najbolji drug mog bivšeg dečka, on je možda i najbolji dečko u kući i on je u ovoj situaciji u pravu - rekla je Maja Marinković.
Nina je mene pitala: "Ne znam šta da radim sa Mlađom, šta misliš koji muškarac bi više išao uz mene" - otkrila je Milica Kemez.
Ja imam svašta da pričam, za sve devojke, manite se moje veze, ja ničiju vezu nisam sj*bala - vikala je Nina.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'