AKTUELNO

Napravio je pravu pometnju raspodelom budžeta.

Voditelj Milan Milošević ušao je i večeras u Belu kuću kako bi se odigrale emisije "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje". Na samom početku, povela se priča o raspodeli budžeta ovonedeljnog vođe Stefana Kandića Kendija, kao i o haosu koji je nastao nakon kupovine. Kendi je ustao i objasnio zbog čega je podelio budžete na način koji je podelio.

Foto: TV Pink Printscreen

Iva i Filip su dobili najveći jer nisu zajedno u budžetu, Filip je sa Mlađom. Ja nisam dobio ništa, Orozović nije dobio ništa, nadam se da će nam Filip podeliti. Trudio sam se da uhvatim neki balans - pravdao se Kendi.
Kažu zadrugari da si pokazao pravo lice, šta to znači? - upitao je Milan, pa podigao Boru Santanu.
Rekao je da sam ga par puta razočarao, pitao sam ga, Milici je dao najveći, mislio sam da će da joj da nulu - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam da bih Milici uvek dao najveći, kakav god budžet ona meni dala - ispričao je Kendi, a onda je ustao Marko Miljković:
Kendi je krenuo sa pričom da mi je dao taj budžet zbog toga što sam se svađao sa njegovim drugom, automatski je podržao njegovu priču (Mlađinu). Ali na kraju se ispravio - ispričao je Marko Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Markovog i mog odnosa, mi smo okej, svakog dana smo u tom štabu - rekao je Kendi.
Poštujem lojalnost, ali vidim da tu nije bila lojalnost prema drugu. Možda nema "m" da izgura to sve, da bude vođa - istakao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'