AKTUELNO

Njegov ulazak napravio je pravu pometnju.

Nakon što je izneo svoje mišljenje o Maji Marinković, Dragani Mitar i Edisu Fetiću, Marko Miljković je u večerašnjoj emisiji "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" počeo da priča i o Miljani i Mariji Kulić, a Miljana je pre njega iznela svoje viđenje o njihovom nepozdravljanju.

Jelena mi je rekla da je stigao Marko, probudila me je, ja sam mahinalno pružila ruku, jer me je pogledao. Zato sam rekla da su mu to šalabajzerske fore, jer je to uradio u emisiji "Narod pita". Ispalila sam se, to je to - rekla je Kulićeva, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam da je sa Lunom bio pet meseci posle rijalitija, da se igrao sa Lunom, da je Maju otkačio jer je Luna imala armiju ljudi koji je podržavaju. Zahvaljujući Luni je osvojio i drugo mesto. Ja sam bila zaljubljena u njega, trudna sam bila, bile su mi pojačane emocije. On je Dragani prao veš, a ja sam njemu trudna. Mnogo sam ga volela, pravila mu palačinke, kuvala kafu... Ja zaista ne znam ko je Marko, koji je pravi - ispričala je Miljana.
Ja sam rekla: "Ulazi Marko Miljković", ona mi je rekla: "Lažeš?". Stekla sam utisak da se obradovala - otkrila je Jelena Pešić.
Možda, bila sam sanjiva. On mene očigledno nije voleo u "Zadruzi 1". Stvarno ne znam ko je ovaj čovek, volela bih da ga upoznam i saznam ko je on - dodala je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Moje lice zavisi od vas. Kada je Miljana u pitanju, ona je kako vetar duva. Za nedelju, dve, tri bi se promenila ploča, ne bih se petljao tu. Ja je nisam ispalio, trebalo je da pretpostavi da joj neću pružiti ruku, gurala mi je ruku, nema razloga da joj ja pružim. Čak i kad bi mi došla sa izvinjenjem, ne bih mogao da pređem preko nekih stvari - rekao je Miljković.
Na distanci budimo, bolje je za oboje - zapevala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo bili u konfliktu zbog Lune i Miljane, nikad lično. Nisam očekivala da će mi se javiti. Ja sam starija žena, ne treba da jurim ovde ukućane da se javljam. Komentarisaću sve do sada, možda bude i bolji. Ako radi neke stvari, ako bude folirao i koristio nekoga, ja ću komentarisati - otkrila je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Zorica Marković je istakla da su se Marko i ona pomirili van rijalitija, da se on izvinio i njenom sinu i da su zakopali ratne sekire. Miljković je rekao da će se družiti sa Branislavom Radonićem Brendonom i da će se međusobno koristiti, Miljković njega da odbija ljude, a Brendon Marka da bi imao kafu.

Drago mi je što smo se pomirili - priznao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'